2777
2789
شاید واسش کامل نیستی از نظر اندام و ... و چشمشو پر نکردی ب جای این حرفا بیشتر ب خودت برس اهمیت بده ...

تا کی باید زنا خودشونو تحقیر کنن 

نامزدش مشکل داشته تقصیر اسی چیه آخه

دختری در من ساز امیدواری می زند...
خیلی حالم بد شده آجی حس میکنم دوسش ندارم دیگه اخه خیلی بد بودن جوری ک خجالت کشیدم بهش گفتم 

منم تجربشو دارم و کلا اینستاشو حذف کرد بنظرم اگه قبول کنه خوبه

بعدیسری کارا بود بهم نمیگف ک متوجه شدم مهمه براش مثلا تنوع لباس زیرخیلی مهم بود و رقص اینا ازونموقع واقعا تغییرکرد توام ببین چیا دوسداره چشمشو پرکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واسش کامل نیستی از نظر اندام و ... و چشمشو پر نکردی ب جای این حرفا بیشتر ب خودت برس اهمیت بده ...

اره من حیلی وقته چاق شدم متاسفانه ولی هرچی میگم بذا عمل کنم باهام دعوا در حد قهر میکنه 

منو میکشه البته من پیجای ورزشی فالو کردما مربیشون مرد بوده ولی پیج سک سی نبوده 

پس بیخود کرده خودش هم فالو کرده اگه اون هم با این کار تو مشکلی نداشت این حق رو داشت فالو کنه 

اما نمیشه که برای تو بد باشه برای اون خوب 🤦🏻‍♀️🙄

عجب.. چی بگم! 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

شوهرش هم اگه سیک.س پک نداشت حق خیانت داره اسی؟؟؟ 

بس کنید این حرفهای چرت صد سال پیش رو 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
منم تجربشو دارم و کلا اینستاشو حذف کرد بنظرم اگه قبول کنه خوبه بعدیسری کارا بود بهم نمیگف ک متوجه ش ...

من اصلا رقص بلد نیستم ولی کلا تو تخت هیچوقت لباس تکراری براش نپوشیدم هیچوقت کلا براش کم نذاشتم ولی جدیدا مثلا تو بغل هم بودیم شیطونیمون تموم میشد یهو میپرید رو گوشی میرفت ایستا تو اکسپلورش پر لباس زیر و دختر بود بعدچندسال اولین بار بود اینجوری دیدم 

اره من حیلی وقته چاق شدم متاسفانه ولی هرچی میگم بذا عمل کنم باهام دعوا در حد قهر میکنه 

عمل چرا ؟

این همه دارو 

رژیم

ورزش 

چاقی در حد عمل؟

منم چاقم همسرم خیلی بهم امید میده و خودمم اراده قوی کردم لاغر کنم نزدیک یه هفته س تو رژیمم

عمل چرا ؟ این همه دارو  رژیم ورزش  چاقی در حد عمل؟ منم چاقم همسرم خیلی بهم امید میده ...

اتفاقا همیشه بهم میگه اصلا تپل نبودی خوشم نمیومد ازت ولی اینارو دیدم مطمعنم شدم ک از چاقیم دیگه زده شده

مرد و باید از هما نظر تامین کنی  خوبیش ب خودت بر میگرده راه دوری ننیره

ما اخه از هم دوریم الان اردیبهشت عروسیمونه ولی کلا هیچوقت براش کم نذاشتم البته فکر میکردم 

ناراحت نمیشم از نظزاتون بچه ها 

الان حتی اعتمادبنفسمو از دست دادم دیگه

شوهرش هم اگه سیک.س پک نداشت حق خیانت داره اسی؟؟؟  بس کنید این حرفهای چرت صد سال پیش رو

خیانت نکرده ۳تا پیج فالو کرده 

در ضمن شاید خودش خوب باشه 

البته در هر حالت طرفین باید همو قبول داشته باشن هرجور ک هستن ولی دیگه شابد قبلا خوب بود الان اندامش بهم ریخته باید درستش کنه همینطور اگه نامزدشم عیب و ایراد حل شدنی داره و ایشون میتونن بگن و حل کنن

درستش کن بحث کن قهرکن ولی درستش کن نشدنی نیست 

این پیامشه

کسی هم که عادت کنه به پیش قضاوت بقیه همین رفتارارو داره
براش فرقی نمیکنه ظهر گیر بده به کارت یا شب گیر بده به ایسمتات