2777
2789

همیشه بهش خیلی اعتماد داشتم ک چشم پاکه اونم ناراحت شد خیلی از رفتار من 

اخه ازش انتظار نداشتم اصلا 

چجوری رفتا کنم ک درست باشه گیجم حس میکنم کمم براش ک رفته سراغ این پیجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید برا یادگیری فالو کردا

گاهـی گُمان نمیکنی ولی می‌شــودْ     گاهـی نمـی‌شـودْ نمـی‌شـودْ کـه نمـی‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی هـزار دوره دُعـا بی اِجابَـت اسـتْ     گاهـی نگفته قُـرعــه به‌نــام تـو می‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی گِــدایِ گِــدایِ گِــدایـی و بَختْ نیــستْ     گاهـی تمـامِ شَـهر گِدایِ عـشــقِ تــو می‌شــودْ

چه ربطی ب شما داره الان پیکه هم  ب شکیرا خیانت کرد خدایی شکیرا باید بگه من کم گذاشتم یا کم دارم؟!!! چرا بد بودن مرد رو پای زن مینویسید،،،شاید عادت داشته و یکدفعه نمیتونه بزاره کنار،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

شلید از قصد نبوده منم دیشب دیدم دیدم شوهرم داذه تینستا میچرخه کنار من بود یهو ایتوری باز میکرد عکس یه سینه با سوتین اومد و طرف عیچ پستی نداشت و استوری های بعدیش هم همین کفتم این چیه گفت نمیدونم کی فالو کردم‌ بلاکش کرد

تو هم پسرای مدل سیک.س پک دار فالو کن ببین اون خوشش میاد؟ اگه ناراحت شد تو هم حق داری ناراحت بشی 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
مرد چشم پاک تخمشو‌لولو‌خورده همشون به عکسای اروتیک حس دارن نداشته باشن مشکل داره بدنشون اماااا قاطع ...

خیلی حالم بد شده آجی حس میکنم دوسش ندارم دیگه اخه خیلی بد بودن جوری ک خجالت کشیدم بهش گفتم 

تو هم پسرای مدل سیک.س پک دار فالو کن ببین اون خوشش میاد؟ اگه ناراحت شد تو هم حق داری ناراحت بشی  ...

منو میکشه البته من پیجای ورزشی فالو کردما مربیشون مرد بوده ولی پیج سک سی نبوده