sogol_navid مدیر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 692 عنوان نامزدم برا اولین بار تو اینستا از این پیجای س*سی فالو کرده خیلی داغونم باهاش دعوا کردم اخه همیشه به | مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 73 پست همیشه بهش خیلی اعتماد داشتم ک چشم پاکه اونم ناراحت شد خیلی از رفتار من اخه ازش انتظار نداشتم اصلا چجوری رفتا کنم ک درست باشه گیجم حس میکنم کمم براش ک رفته سراغ این پیجا 1401/12/09 | 02:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افرا____ عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2376 حرفتون درسته آجی من این ۱۰ سال هیچ مشکلی نداشتم یعنی؟اون یه ماهه اینجوری شده این ۱۰ سال زن خراب یا رفیق ناباب زیر پاش ننشسته بودهمردا وقتی این دو مورد بیاد سر راشون به فنا میرن
sogol_navid مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 692 خیانتتتتت نکرده فقط خواسته یه جوری ب خانومش برسونه اینجوری دوس داره اون اصلا نمیخاست من بفهمم یه پیج پر از دختز خراب بود
nsw عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 83 من همیشه به خودم میرسم اصلا اینجوری نیست جز چاقیم هیج مشکلی ندارم اصلا همیشه اونید به خودم میرسم ک ک ... گیر زیاد میده ولش کن منم سر این باشگاه و بیرون نرفتن تپل شدم ولی دیگ چ کنیم
افرا____ عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2376 خیانتتتتت نکرده فقط خواسته یه جوری ب خانومش برسونه اینجوری دوس داره اون اصلا نمی دونسته خانمش قراره بفهمه اون پیج رو میبینه داشته یواشکی نگاه میکردهکجای کاری
sogol_navid مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 692 این ۱۰ سال زن خراب یا رفیق ناباب زیر پاش ننشسته بوده مردا وقتی این دو مورد بیاد سر راشون به فنا میر ... اره یکی از رفیقاش افتاده با زنا و دخترا ولی اون کلادخیلی فرق میکنه با اون ولی ب هر حال تاثیرشو گذاشته
افرا____ عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2376 من همیشه به خودم میرسم اصلا اینجوری نیست جز چاقیم هیج مشکلی ندارم اصلا همیشه اونید به خودم میرسم ک ک ... قدت چنده وزنت چقدر؟
sogol_navid مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 692 گیر زیاد میده ولش کن منم سر این باشگاه و بیرون نرفتن تپل شدم ولی دیگ چ کنیم البته از زبونش در رفت گفت الحق کمامانم میگه تو شوهرمی راست میگه گفتم مامانت گفته من شوهرتم؟گفت شوخی کردم
sogol_navid مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 692 قدت چنده وزنت چقدر؟ ۱۶۰ با ۸۶ البته کل وزنم تو رون و پایین تنمه کلا یکمم بازوهام
افرا____ عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2376 ۱۶۰ با ۸۶ البته کل وزنم تو رون و پایین تنمه کلا یکمم بازوهام بچه داری؟
sogol_navid مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 692 این ۱۰ سال زن خراب یا رفیق ناباب زیر پاش ننشسته بوده مردا وقتی این دو مورد بیاد سر راشون به فنا میر ... دقیقا بهص گفتم کسی ک عادت کنه به این چیزا دیگه تمومه ک کفت کسی هم که عادت کنه به پیش قضاوت بقیه همین رفتارارو دارهبراش فرقی نمیکنه ظهر گیر بده به کارت یا شب گیر بده به ایسمتات
sogol_navid مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 692 بچه داری؟ نه عزیزم نامزدیم عروسیمون اردیبهشته
افرا____ عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2376 نه عزیزم نامزدیم عروسیمون اردیبهشته من موقع عروسیم ۷۰ بودم بعد از چن سال و بعد از زایمان ۳۰تا اضافه کردمبچه بیاد دیگه اصلا نمیتونی ورزش کنی و برای خودت وقت بذاریاز الان تا میتونی وزنتو کم کن که بعدا ماها که استعداد داریم کلی وزن اضافه می کنیم و با وجود بچه سخت میشه کمش کرد
sogol_navid مدیر استارتر عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 692 من موقع عروسیم ۷۰ بودم بعد از چن سال و بعد از زایمان ۳۰تا اضافه کردم بچه بیاد دیگه اصلا نمیت ... نمیذاره اخه