2777
2789
هیشکی مث من نیست اجی فک کن للان همه کارای زیبایی رو پوستشون میکنن حتی اجیاش همه موباز و شلوار کوتاه ...

عزیزدلم 💔💔😢😢میفهمم چی میگی 

شبیه شوهرت زیاد دیدم متاسفانه 😣😞😥

کاش سرکار میشد بری که کارایی ک دوست داری رو بتونی انجام بدی 😢❤️که اونم میگی نمیذاره شوهرت 🤦🏻‍♀️

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واسش کامل نیستی از نظر اندام و ... و چشمشو پر نکردی ب جای این حرفا بیشتر ب خودت برس اهمیت بده ...

چقدر زن ستیز 😏

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
زن ستیزه کوته فکر !

عزیزم اینطوری فکر نکنی خودت ب مشکل بر میخوری 

چون مردا صبح تا شب بیرونن خسته هستن با هزاران نفر سرو کله میزنن پول درآوردن خیلی سخته

هزاران نفرو میبینن در ارتباطن با مردم 

ولی زن گرفتن آرامش داشته باشن حالشون باهاش خوب باشه وقتی ب خودت نرسی ب جشمش نیای اونم سرد میشه

زن ستیز نیستم واقعا ولی متاهلم مرد م رو درک میکنم 

من قرار سالها باهاش زندگی کنم دلم نمیخواد تکراری باشم واسش یا سرد باشه ازم 

هرچند اون در هر حالت دوسم داره ولی آدم خودش باید عاقل باشه و بفکر این مسائل

عزیزم اینطوری فکر نکنی خودت ب مشکل بر میخوری  چون مردا صبح تا شب بیرونن خسته هستن با هزاران نف ...

چه ربطی داره استاد؟ خیلی از زیباترین زنا هم مردهاشون بهشون خیانت کردن. هرزگی مردا رو ربط نده به نواقص زنشون. چطور مردا با صدمن چربی و بوی گند هم باز زنشون بهشون وفاداره ولی زن با کوچکترین ایرادی شوهرش مجوزه خیانت داره؟ بیشعوری تا کجا ؟

عزیزم اینطوری فکر نکنی خودت ب مشکل بر میخوری  چون مردا صبح تا شب بیرونن خسته هستن با هزاران نف ...

من همیشه به خودم میرسم اصلا اینجوری نیست جز چاقیم هیج مشکلی ندارم اصلا همیشه اونید به خودم میرسم ک کلا میگه عاشق اینم یبار شلخته ببینمتولی خب چاقیمم بهش گفتم از وقتی خودش اومد چاق شدم اونم بخاطر محدودیتایی ک برام درست میکنه باشگاه نرم اونجا فیلم میگیرن تنها نرم بیرون  فک کن میگه تو خونه ورزش کن میگه سرکار نرو 

چه ربطی داره استاد؟ الان زیباترین زنا هم مردهاشون بهشون خیانت میکنن. هرزگی مردا رو ربط نده به نواقص ...

حرفتون درسته آجی من این ۱۰ سال هیچ مشکلی نداشتم یعنی؟اون یه ماهه اینجوری شده 

زن ستیز نیستم واقعا ولی متاهلم مرد م رو درک میکنم  من قرار سالها باهاش زندگی کنم دلم نمیخواد ت ...

زیاد نجنگ با خودت هر کار کنی طبیعت کار خودشو میکنه و بزودی چشم بهم بزنی پیر و زشت میشی . اگر مردت بخاطر از بین رفتن زیبایی ظاهرت قراره ولت کنه آخر میکنه‌ . مرد همیشه در هر سنی میتونه بره یه دختر جوان و یا زنی زیباتر از زنش بگیره چیزی که آدمها رو بهم وصل و متعهد نگه میداره ظاهر نیس چیز دیگری ست وگرنه ظاهر فانی هست و از بین رفتنی.

چه ربطی داره استاد؟ خیلی از زیباترین زنا هم مردهاشون بهشون خیانت کردن. هرزگی مردا رو ربط نده به نواق ...

خیانتتتتت نکرده 

فقط خواسته یه جوری ب خانومش برسونه اینجوری دوس داره