2777
2789

جدا شو بای پس چرا دقیقا نامزد کرده میرفت با همونا اخه

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
ما اخه از هم دوریم الان اردیبهشت عروسیمونه ولی کلا هیچوقت براش کم نذاشتم البته فکر میکردم  نار ...

تو اول باید خودتو دوست داشته باشی چاقی و لاغریم مث هم تضادن درست شدنیه نارحت نباش

ازش پرسیدی چرا اینکارو کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت نکرده ۳تا پیج فالو کرده  در ضمن شاید خودش خوب باشه  البته در هر حالت طرفین باید هم ...

خیانت نکرده اما از اینکه اسی همین مدل پسرها رو فالو کنه ناراحت میشه اسی گفت منو میکشه من این کار رو کنم 

پس خودش هم حق نداره سه تا پیج فالو کنه 

چیزی که بد باشه بده 

نمیشه برا خودش خوب باشه برا اسی بد ک🤷🏻‍♀️

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
خیانت نکرده اما از اینکه اسی همین مدل پسرها رو فالو کنه ناراحت میشه اسی گفت منو میکشه من این کار رو ...

بچه ها کلا از اول تقصیر خودم بود من بیشتر عاشقش بودم 

اجازه دادم برا همه چیم تصمیم بگیره 

حتی فک کنید نه میذاره برم سر کار نه میذاره از این کارای زیبایی کنم 

خودم چهرم معمولیه ها ولی خیلط محدودم کرد الانم اینجوری رفته اینارو فالو میکنه 

واقعااااا؟چجوری اخه من مردم و زنده شدم ازش متنفر شدم حتی  الانم واقعا نمیدونم چیکار کنم

ما بیشتر شبیه دوست پسر دوست دختر هستیم تا زن و شوهر برا همین صمیمی هستیم 

یکبار تو پیجه خانمه رو بهم نشون داد که خیلی چاق بود ولی خوشگل 

در موردش که حرف زدیم بعدش گفتم نگو که اینو با پیج اصلی خودت فالو کردی.گفت آره 

گفتم خیلی خنگی الان همه میبینن 

گفت راست میگیا انفالو کرد با پیج فیک فالو کرد 🤣 

یامثن یکبار یه فیلمی نشونم داد گفت نگا چقدر شبیه تو میزنه...🤣

بابا شل کن اینا چیه که بخاطرش اوقات خودتو تلخ می‌کنی

خب ببینه 

بچه ها کلا از اول تقصیر خودم بود من بیشتر عاشقش بودم  اجازه دادم برا همه چیم تصمیم بگیره  ...

ای وای آره خیلی رو دادی بهش، البته کلا کشورمون قوانین و همه چیزش طرف آقایون هم هست :) 💔

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
فک میکنه گیرمیدی؟

میگه گیر میدی 

فک کن ایقد با کم بودناش کنار میام تا دیگه زیاد نیست اره گیر میدم ک چرا زنگو پیام نمیدی ولی این پیجه داغونم کرد 

هفته پیش اکسپلورشو دیدم پر دختر بود بهم گفت از بس میرم لباس زیر برا تو نگاه میکنم اینا تو اکسپلورمه منم باورکردم 

میگه گیر میدی  فک کن ایقد با کم بودناش کنار میام تا دیگه زیاد نیست اره گیر میدم ک چرا زنگو پیا ...

بگو اگر اسایش رابطه برات مهمه پاک کن اینستا رو چه الزامی هست داشته باشه؟! خیلی حیاتیه مثلا از زندگی مشترک واجبتره؟

ای وای آره خیلی رو دادی بهش، البته کلا کشورمون قوانین و همه چیزش طرف آقایون هم هست :) 💔

هیشکی مث من نیست اجی فک کن للان همه کارای زیبایی رو پوستشون میکنن حتی اجیاش همه موباز و شلوار کوتاه و دختر داداشش کلا روسری سرش نیست ولی من یه تار موم بیرون باشه گناه کبیرست 

بگو اگر اسایش رابطه برات مهمه پاک کن اینستا رو چه الزامی هطت داشته باشه؟! خیلی حیاتیه مثلا از زندگی ...

اخه مغازه داره بدا همین اینو پاک کنه اون یکی پیجش باید باشه