2777
2789
عنوان

انقدر بدم میاد مادرشوهرم هرجا دلش بخواد ادرار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10047 بازدید | 187 پست
ذوبارع دیدم میخوام تذکر بدم شاید برای همیشه این کارش رو ترک کنه

این دفه ازش فیلم بگیر،بهش نشون بده بگو یبار دیگه بیرون بشاشی فیلمتو پخش میکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅

زندگی زندان سرد کینه هاست... من گریزانم از این زندان که نامش زندگیست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین باید به روش بیاری نه با حرف من جات بودم اخم و تخم میکردم و می رفتم‌ حیاط می شستم دقیقا اول ...

اره بهش گفتم میگه چی بگم خودشم متوجه شده ولی روش نشده چیزی بگه ..اولین بار تو. کوچرو دیدم شاااخخخخخ درآوردم 

خدایا شکرت ❤

تو کوچه اگه یکی رد بشه چی

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
ممکنه؟!!!!چون چند باری از جاریام فهمیدم اره مادرشوهرمون که هرجا دلش بخواد پایین می‌کشه ..من عروس اخر ...

حتما اخه بچه که نیست یعنی نمیدونه دستشویی برا اینکاراس ولی این یجور مشکل تو ناخوداگاهشه ببینم چی شده که از اینکار لذت میبره 

ما آبادانیا   
دیگه از یه منظر دیگه ام بخوای نگاه کنی، ان شاء الله خدا هدایتش کن این کار رو ترک کنه، شیطون وسوسه اش می‌کنه فکر کنم که همینجا کارتو بکن نمی‌خواد بری تو..خدا کمکش کنه...سعی کنید بهش کمک کنید یجوری غیر مستقیم آگاهش کنید که این کارش غلطه، اگر معتقده سعی کنید ازین راه وارد شید غیر مستقیم بهش بفهمونید یجورایی بلکه ترک کرد این کارو.
تاریک بود در حیاطشون در میزد متوجه من نبود یهو دیدم نشست و شاشید یعنییی شاخ دراوردم

وای چ کثیف

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
اگه به اون حالت مبخونه بدون حموم کردن بهش بگو نمازش باطله بابد خودسو بسوره بلکم ترک کرد

نمیدونم بخدا شاید می‌ره حموم شاید بعد می‌ره آب میزنه ولی بیشتر هرجا آب ببینه میشاشه

خدایا شکرت ❤