2777
2789
عنوان

انقدر بدم میاد مادرشوهرم هرجا دلش بخواد ادرار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10047 بازدید | 187 پست
یه‌ سگ بخر یادش بده هر کی شلوارش کشید پایین‌بدو‌بروکونش گاز بگیر از ترسش میره توالت میشاشه😂

باور کن من چند بار دیدم دم نزدم ولی امروز حرصم گرفت دیدم پشت حیاطم یه عالمه شاشید واقعا که هرجا آب باشه که دیگه فورا پایین می‌کشه ..پشت حیاطم حوض داره

خدایا شکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدایت نمیشه خاک برسر دم مرگش فقط بمیره راحتشی

شما چقدر کامنتاتون بی رحمانه ست 😒😒

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
باور کن من چند بار دیدم دم نزدم ولی امروز حرصم گرفت دیدم پشت حیاطم یه عالمه شاشید واقعا که هرجا آب ب ...

بر لب جوی نشین و گذر عمر ببین🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥰🤣🤣🤣🤣

زندگی زندان سرد کینه هاست... من گریزانم از این زندان که نامش زندگیست....
باور کن من چند بار دیدم دم نزدم ولی امروز حرصم گرفت دیدم پشت حیاطم یه عالمه شاشید واقعا که هرجا آب ب ...

خوبه مرد نیس بتونه وایساده بشاشه

وگرنه کل خونه و‌حوض آب میداد🤢😂

شوهرت چیزی نمیگه؟؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
همیشه هم از تمیزیش تعریف می‌کنه که اره مثلا فلان سفر همیشه حموم بودم یا تا تو حموم خوب خودمو نکشم نم ...

یبار توی بحثا بهش بگـو آره ماشالا شما تمیزین...فلانی گندش بزنن هرجا میرسه شلوارش میکشه پایین چندشم میشه ازش😹😹

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

ببین باید به روش بیاری نه با حرف من جات بودم اخم و تخم میکردم و می رفتم‌ حیاط می شستم دقیقا اولشم از جایی که شاشیده شروع میکردم به شستن بعدشم میرفتم حموم 

شوهرت میدونه؟

ما آبادانیا