2777
2789
عنوان

انقدر بدم میاد مادرشوهرم هرجا دلش بخواد ادرار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10047 بازدید | 187 پست
احتمالا افتادگی مثانه و بی اختیاری ادرار دارند. کاش غیر مستقیم بهشون بگین برن دکتر

عزیزم یه قدم دیگه تا دسشویی داره چرا به خود شزحمت نمی‌ده بره داخل وچند قدمی دسشویی پایین میکشه؟!

خدایا شکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره و اینو همچون می‌دونیم چون جاریامم چند بار دیدنش و اینکه مثلا کنار دیوار دسشویی شاش می‌کنه ولی دا ...

ببین این که میگی احتمالا یه مشکلی داره، منظورم جسمی نیست..ببین از قدیم اینجور بوده؟ پس تو خونه چکار میکنه، دستشویی خونه رو یعنی اصلا استفاده نمیکنه؟؟

عزیزم یه قدم دیگه تا دسشویی داره چرا به خود شزحمت نمی‌ده بره داخل وچند قدمی دسشویی پایین میکشه؟!

خیلی عجیبه...اگه اینطوره که مشکل روانی داره...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چجوری اخه😂

از این پیراهن دور چینا دامن بلندت میپوشه سریع می‌کشه پایین کارشو می‌کنه هرکس رد بشه یه جور استتار می‌کنه فکر می‌کنی الکی نشسته ولی صدای جیشش میاد

خدایا شکرت ❤