دخترم سه سال و هشت ماهشه هشت ماهه پیش بردمش چشم پزشکی متوجه شدم چشم سمت راستش یک عضله اش تشکیل نشده و قدرت بینایی نداره ده تا دکتر بردم بهترین دکترها و گفتن هیچ درمانی نداره از زندگی افتادم و ناامید شدم همه دلداریم میدن که خداروشکر یه چشمش سالمه و اما درکش برام غیر قابل هضمه که دخترم بایه چشم میبینه همش چشممو میبندم ببینم حس دخترم چیه وقتی بزرگتر بشه بمن چی میگه هنوز متوجه نمیشه یک چشمش قدرت دیدن نداره تاحالا هیچ سوالی ازم نپرسیده مطمئنم یک سال دیگه ازم میپرسه تو زندگی آیندش مدرسش همه به مشکل میخوره کسی تو اطرافیانتون همچین مشکلی بوده خوب شده
دیدین خدا کسیو شفا بده یعنی میشه چشم دخترم خوب بشه گناه داره خدایا چشم خودمو بزار رو چشمای دخترم اون هنوز خیلی کوچولویه بنظرتون خوب میشه؟؟؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یعنی یکی از چشمهاش نابینا شده؟ قبلاً بوده و متوجه نشدی؟ چطوریه
خدا شفاش بده😢
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
من یه دوست دارم یه چشمش کلا تخلیه شده و قشنگ داره زندگی میکنه و کنار اومده از منی که همه چیم سالمه قشنگتر آرایش میکنه و تیپ میزنه و ذوق زندگی داره اینو نگفتم که شما آروم بشی منظورم اینه که آدم به شرایطی که داره عادت میکنه،،من فکر میکردم خیلی ناراحته حتی یبار جلوش زدم زیر گریه ولی اون اصلا خودش درگیر این مسئله نیست..میدونم برای شما که مادرشی قطعا سخته درکش…خواهش میکنم خودخوری نکنید همین..