2777
2789
عنوان

مریضی تغییر وسایل خونه

183 بازدید | 19 پست

اسم این مرضی که دم عید دلت میخواد مبل و فرش و همه چیتو تغییر بدی چیه واقعا

پنج ساله عروسی کردم وسیله هام زیادم خراب نیستن ولی از مد افتادن هی میرم تو اکسپلور اینستا ضربان قلبم میره بالا🥺🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مرضو دارم

البته نه دم عید در طول سال کلا 

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
منم همینطور تازه خیلیم دوسشون دارم و کاری به بقیه ندارم

آفرین 

تازه من به وسایل خونم وابسته هم میشم 

سرویس اتاق خوابم رو عوض کرده بودم داشتن قبلی رو میبردن دلم گرفته بود تا چند وقت میکفتم اشتباه کردم که عوضشون کردم  

یعنی من از اونا میشم که پیر بشم تمام وسایل خونم کهنه و خراب و داغونه اما عوضشون نمیکنم 

منم. دوس دارم دم عیدی ی تغییری بدم ولی همه چی گرونه.

خونه تکونی نکردم هنوز ی چیزی بگید انگیزه بگیرم .هرشب میگم از فردا شروع کنم ولی نمیتونم.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
آفرین  تازه من به وسایل خونم وابسته هم میشم  سرویس اتاق خوابم رو عوض کرده بودم داشتن قبل ...

اخه چجوری من تقریبا وسیله هام همه سالمن فقط قدیمی شدن ولی رفتن رو مخم اصلا دوسشون ندارم

فقط هوشخوابم واقعا باید عوض بشه چون فنراش زده بیرون دیگ ولی دلم نمیا میگم این که میره زیر روتختی مهم نیس☹️☹️