2777
2789
عنوان

دعوای بدی کردیم ولی ارزششو داشت.نداشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3082 بازدید | 66 پست
چقدر بد اعتماد به نفس الکی داره پس  بااین اخلافش هیچ وقت محبت می‌کنه ؟ ابراز علاقه ای چی ...

کلا هیچ کاریش به دل نمیشینه.ادعای دوست داشتن زیاد داره.مثلا از جایی اعصابم خورده فقط تو بغل تو آروم میشم و زندگی بدون تو و دخترمو اصلا نمیخوام و.‌..

ولی ولی کلا من مورد خشمم همیشه.همه زنها حمایت و احترام و قربون صدقه گیرشون میاد من بدبخت انتقاد و تهدید و سرزنش

دمت گرم 

ننه اش چی گفت اون وسط ؟؟ اتیش بیار نشد؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بدبخت هی میگفت شوخی کرد البته که من کاملا جدی گفتم😁

وای اگر اون لحظه که این حرفو مادرشوهرت زد تو با نیش باز شوهرتو نگاه میکردی یه زبونم درمیاوردی دیگه تکمیل بود همه چی 

انگار ضامن شوهرتو کشیدی اون لحظه 😂😂😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
وای اگر اون لحظه که این حرفو مادرشوهرت زد تو با نیش باز شوهرتو نگاه میکردی یه زبونم درمیاوردی دیگه ت ...

همینجوریشم داشت منفجر میشد.چندوقت یه بار میزنم تو پرش یکم دلم آروم میگیره☺البته که از رو نمیره