2777
2789
عنوان

میخوام انتخاب رشته کنم 😶

190 بازدید | 18 پست

سلام بر اهالی نی نی سایت 

حال احوال 

خواهران محترم ۱۵ سالمه (میدونم جام اینجا نیست با خواهر شوهر و مادر شوهر و ... دعوا نکردم😁)  بنده نمیدونم که به چه چیز هایی یا به چه شغل هایی علاقه دارم تا الانم هم بدون هدف درس میخوندم معدل نوبت اولم هم ۱۹/۹۳ بود هرکی هم اومده بهم میگه برو تجربی برو تجربی در ضمن ریاضی خوبه علومم هم خوبه و درس های حفظی هم افتضاح در حدی که دینی شده ۱۵ گرفتم🙄🚶‍♀️🕳

به هر حال خداییش یه کمکی بهم کنین ببینم باوا منم استعداد دارم یا اینکه مفت اکسیژن استفاده میکنم نوکر شوماااا  

عزیزم مفت اکسیژن مصرف میکنیم 🤣🤣

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاکر داداشش😂😂

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 

ریاضی و تجربی بسته ب هدف و علاقه یکیشو برو

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
برو تحقیق کن راجع به شغلای مرتبط با هر رشته  ببین به کدوم بیشتر علاقه داری

همینکارو کردم تو تجربی فقط کارای مربوط به شیمی رو تحقیق کردن که متاسفانه بازار کار خوبی ندارن

هیچ شغلی را دوست ندارید؟

در تجربی داروسازی اونم به خاطر اینکه  کشته مرده ی شیمی هستم 

در ریاضی فیزیک رباتیک یا مکانیک 

در انسانی هیچ کدوم 

و در هنر سفالگری و موسیقی 

در تجربی داروسازی اونم به خاطر اینکه  کشته مرده ی شیمی هستم  در ریاضی فیزیک رباتیک یا مکا ...

۱-اگر بسیار درسخوان هستید بروید تجربی

۲-اگر توانایی فنی دارید، ریاضی هم خوب است

۳-انسانی، بیشترین مشاغل را دربر دارد! مطمئنید هیچ کدام را دوست ندارید؟ بهتر است بیشتر تحقیق کنید.