2777
2789

مدام دارم غصه میخورم شوهرم نابودم کرده هیچکس حرفمو قبول نمیکنه اصلا انگار من وجود ندارم بچه ها میخوام خودمو بکشم من دیگه واقعا امیدی به زندگی ندارم 

کل روز تو خونه حرف نمی‌زنیم با هم غذا نمیخوریم به هم نگاه نمی‌کنیم همش تو خودمم همش دارم با خودم حرف میزنم هیچ جایی نمیریم ده ها بار با گریه و زاری از خانوادم خواستم منو نجات بدین من دارم میمیرم ولی فقط میخوان بی سروصدا زندگی کنم

بعد میگن چرا فلانی خودشو کشت و به بقیه خانواده ش فکری نکرد بخدا دارم آب میشم چکار کنم کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکل اصلیت باهاش چیه چرا سرد شدین

توهم بیماری داره همش فکر میکنه مریضه هر چی درآمد داره خرج دکتر و دارو میکنه مشت مشت دارو میخوره اگر من جلوش بمیرم هم واکنشی نشون نمیده ساعت ها تو اتاق گریه میکنم ولی اصلا نمیگه چته 

چرا یک پسر دارم اونم نابوده همه تو خونه ساکتیم هیچکس با کسی حرف نمیزنه خونمون مثل جهنمه هیچ مهمونی ن ...

شوهرت میره دکتر؟ دارو میخوره؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
شوهرت میره دکتر؟ دارو میخوره؟

آره ولی دکتر اعصاب نمیره داروهای اعصاب خودسر میخوره انواع داروهای دیگه ام میخوره که نمیدونم چیه دکتر زیاد میره میگه من مشکل جسمی دارم در حالیکه سالمه همه دکتر ها میگن وسواس فکری داری ولی فبول نمیکنه 

همسرت ک میره دکتر چرا روانپزشک نمیره؟؟؟ به خانواده خودش چیزی نگفتی؟؟؟ همسرت اجازه میده تو بیرون ب ...

مادرش همین مشکل رو داره مدام توهم بیماری داره بخاطر همین مساله پدرشون سالهاست جدا از مادره زندگی میکنه من خیلی تلاش کردم بهش بفهمونم مریض نیستی اما مادرش مدام میگه تو مریضی اینو نخور مریض میشی اونو بخور خوب میشی 

خسته شدم دیگه مدتیه خونه مادرش نمیدم همش پیام میده این قرص رو به شوهرت بده اونو بده ولی جواب نمیدم بخدا بریدم هیچ نیازم برآورده نمیشه حتی یک کلمه ام نمیتونم باهاش حرف بزنم 

هر جا بخوام میرم ولی اگر مثلا با دوستام برم و با حال خوش برگردم حتما میزنه تو ذوقم بهم تهمت میزنه که کجا بودی با کی بودی از همه بیزارم از باشگاه رفتن بیزارم کمردرد شدید گرفتم دکتر گفت اینا همش از اعصاب اصلا شبا نمیخوابم

مادرش همین مشکل رو داره مدام توهم بیماری داره بخاطر همین مساله پدرشون سالهاست جدا از مادره زندگی میک ...

یه چیزی بهت بگم

زندگی همسرت رو مادرش نابود کرد

تو اجازه نده ک همسرت زندگی تو و بچه ت رو نابود کنه..

خودت برو مشاوره..

حتی لازم شد، روانپزشک

خودت رو نجات بده

حتماااااا برای خودت وقت بذار

حتی اگه بهت تهمت میزنه

به این فکر کن این توهمات هم یه بخشی از بیماری ش

برای بچه ت وقت بذار

و با هم بگذرونین...

شما چرا باید تو این آتیش بسوزین؟؟؟

زندگی خییییلی خییییلی قشنگ تر از اینه ک واسه بیماری همسرت

مفت مفت روزاشو از دست بدی...

برای خودت و بچه ت زندگی کن

یه چیزی بهت بگم زندگی همسرت رو مادرش نابود کرد تو اجازه نده ک همسرت زندگی تو و بچه ت رو نابود ک ...

ازش نفرت دارم ازش نفرت دارم چند سال قبل سر همین مسائل که من تصمیم گرفتم برای خودم زندگی کنم خوش بگذرونم فقط میرفتم باشگاه به مرگ بچم فقط میرفتم باشگاه خیلی در برابر تهمت هاش مقاومت مردم ولی رفت به خانوادش و پدرش گفت این داره خیانت میکنه آبرو منو برد جلو همه پدرش حرفشو باور کرده بود میخواست به من یه دستی بزنه الکی به من گفت تورو تو ماشین کسی دیدم این حرف برای من خیلی سنگین بود باورم نمیشد جلو بابام اینو بهم گفت بابام هر چی از دهنش در اومد بارش کرد ولی دلم هیچ وقت آروم نشد 

ازون به بعد دیگه دلو دماغ بیرون رفتن ندارم بیشتر میترسم بیرون برم همش تو خونه ام و سر کار میرم 

مادرم چند وقت قبل بهم پیام داد سر کار نرو چیه بچه رو میندازی تو خونه میری در صورتیکه بچم مدرسه میره من قبل اون خونه ام ولی بازم اینجوری گفت 

خسته ام از جنگیدن خسته ام 

اونقدر به خانوادم گفتم که اونام ازم خسته شدن تا حرفشو میزنم سکوت میکنن که یعنی چیزی نگو فقط زندگی کن 

ای کاش میتونستم دلشو داشتم خودمو بچه مو خلاص میکردم بخدا جهنم ازینجا بهتره 

ببین اگه واقعا داری مو ب مو حقیقت میگی و اغراق نمیکنی یا یه چیزایی از خودتو جا نمیندازی

باید بهت بگم که حتما حتما جدا شو و خودتو بچه ات رو نجات بده

اون همسری ک تو داری دو روز دیگه عین مادرش رو بچه تونم تاثیر میزاره

حتما حتما کارای جدایی تو انجام بده

از برادری دایی عمو کسی ک میشه بهش تکیه کرد کمک بخواه

دخترام دنیامن❤️❤️