2777
2789

من رادیوتراپیستم،بیشتر بستگی داره کدوم لنف باشه هوچکین باشه یا نان هوچکین،ولی خداروسکر کنسر قابل درمانیه

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
من رادیوتراپیستم،بیشتر بستگی داره کدوم لنف باشه هوچکین باشه یا نان هوچکین،ولی خداروسکر کنسر قابل درم ...

لنف نودخای متعدد هیپواکو که ابعاد بزرگترین آنها ۲۰×۳۰ میلیمتر می‌باشد در مثلث قدامی و لترال راست گردن و ناحیه سوپراکلاویکولار مشاهده میشود..این چقدر احتمال داره لنفوم باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لنف نودخای متعدد هیپواکو که ابعاد بزرگترین آنها ۲۰×۳۰ میلیمتر می‌باشد در مثلث قدامی و لترال راست گرد ...

عزیزم به احتمال زیاد خوش خیم هستن باید بررسی بشن،ولی نگران نباش حتی اگه خدای نکرده بدخیم باشن درمان میشن

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
عزیزم به احتمال زیاد خوش خیم هستن باید بررسی بشن،ولی نگران نباش حتی اگه خدای نکرده بدخیم باشن درمان ...

اندازش خیلی بزرگه؟ بیمارانی بودن با این اندازه که خوش خیم باشه تو این نواحی؟

من رادیوتراپیستم،بیشتر بستگی داره کدوم لنف باشه هوچکین باشه یا نان هوچکین،ولی خداروسکر کنسر قابل درم ...

عزیزم سی تی اسکن پدرم میتونی برام تفسیر کنی لطفأ؟

عاشقتم خدا

عزیزم من چی بگم آخه باید پزشکشون ببینه من  یه چیزی میگم بعد اشتباهه، انشالله خدا سلامتی بهشون میده به حق همین شعبان

عزیزم به احتمال زیاد خوش خیم هستن باید بررسی بشن،ولی نگران نباش حتی اگه خدای نکرده بدخیم باشن درمان ...

من لتف نود اگزیلاری راکتیو دارم زیر هردوبغل سونوگرافیست گفت چون زیر هردوبغل هست خوشخبمه و انذازه شرتا ۱۴ م م نابستون نبود ،پاییز بود والان 🙏

لنفذنود اینترااماماری ۶ م‌م‌ و لنف نود اگزیلاری راکتیو تا ۱۴ م‌م‌ چقدر احتمال بدی می دی؟ چقدر زنده‌میمونم؟