2777
2789

سلام خانومای اصفهانی لباس خوب و قیمت مناسب برای زیر کت مشکی که ی دونه دکمه هم میخوره کجای اصفهان هست برم بخرم جنسی که بهار و تابستون بشه پوشید جوری هم نباشه که یخ کنه بدن لطفا راهنمایی کنید 

خوبه آدم ابشاده از شما ها بخواد

کلاااااا طلبکاری! من با تو سر جنگ ندارم تو حرفایی که اینجا میزنی محتاط باش الان یکی به من پیام داده زنم داره طلاق میگیره رفته خونه باباش دوسش دارمو دارم دیوانه میشم . رو خودت کار کن مردم بدهکار تو نیستن منم به کسی جز تو انتقادی نکردم انتقاد که سازنده بود فقط پی کسی که بهت انتقاد میکنه دنبال جواب دادن نباش کتاب هم بخونی خیلی چیزا گیرت میاد فقط که دانشگاه رفتن نیست اینجوریم میتونی پیشرفت کنی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاااااا طلبکاری! من با تو سر جنگ ندارم تو حرفایی که اینجا میزنی محتاط باش الان یکی به من پیام داده ...

فقط سپردمتون به خدا وقتی خودم دارم میگم ی دوره ای خدا رو نمیشناختم لازم نیست تو سرم بزنی و بگی هم نماز میخوندم هم روزه میگفتم از لحاظ خودم دارم میگم کامل نبودم برای طرز صحبتتون خیلی خیلی متاسفم الان دم اذانه و اشکم دراومد بخاطر حرفتون فقط و فقط به خدا سپردمتون 

خیلیم خوب میدونم صفر بودن یعنی چی 

خیلیا همونطور که باردار نشدن بخاطر صفر بودن خیلیام. باردار شدن چون فقط کافیه که خدا بخواد همین 

باور من به خدا بیشتر از هر چیزیه 

چون هر لحظه معجزه شو داره نشونمون میده 

شما موافق نبستی دلیل نمیشه به استاتر بگی خرنوب و این چیزا الکیه و ول کن این چیزا رو 

چون خدا هم دارو رو. توی خوراک های طبیعی داده 

فقط بدون دلم بدجوری شکست بخاطر حرفت 

هر کسی هم داشت تو تاپیک نظرشو میگفت و شما بودی که داشتی اینجوری میگفتی 

کلاااااا طلبکاری! من با تو سر جنگ ندارم تو حرفایی که اینجا میزنی محتاط باش الان یکی به من پیام داده ...

شما اگه مطالعت بالا بود میدونستی که یهود داره کاری میکنه که بیشتر مرد ها بچه دار نشن اسپرم به صفر برسه و یا کم و ضعیف بشن 

یکیش شلوار لی هست یکیش لباس زیر تنگ 

غذاهای تراریخته 

استفاده از موبایل و تولویزیون دیدن زیاد 

و غذایی که باعث میشه مردهای مسلمان روز به روز پسر هایی با الت کوچک به دنیا بیان تا زندگی زناشوییشون دچار اختلال بشه و دچار نازایی بشن 

اگر مطالعه کنین متوجه میشید همه قدرت باورری دارن فقط به غیر از افرادی که مو در محل تناسلی اصلا ندارن 

و همه از این لحاظ سالمن و ابن مساله خیلی کم هست 

من طرفدار شدید طب اسلامی هستم چون معجزشو دیدم 

شمادهم مخالفی نباید بد حرف بزنی 

بیشتر هم بحث نمیکنم چون نمیخوام بیشتر از این بی حرمتی بشی موفق باشید 

فقط سپردمتون به خدا وقتی خودم دارم میگم ی دوره ای خدا رو نمیشناختم لازم نیست تو سرم بزنی و بگی هم نم ...

تو کلا گفتی من تازه خدا شناس شدم  الانم بخاطرش کلا حالم بده و شبو روز گریه میکنم منم گفتم مسبب این من نیستم چیزیو تو سر تو نزدم. هر کسی نظرشو میتونه بگه در صورتیکه زندگی مردمو خراب نکنه. چو میبینی که نابینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است وظیفم بود بگم و گفتم . انتقادم راجب خرنوب و چه و چه نبود گفتم به این راحتی به کسیکه داره تلاش میکنه زندگیشو درست کنه نگو طلاقتو بگیر و فرست زیاد داری حالا تو میخوای جور دیگه ای برداشت کنی اون به خودت مربوطه گفتم که هر جور دوس داری فکر کن اما به مردم مشاوره نده طلاقاشونو بگیرن و دنبال فرستهای دیگه برن اینا حق الناسه مشاور منو شما نیستیم شاید مردمو به بیراهه بکشیم مختار اعمال خودتی . فقط منو دیگه ریپلای نکن هیچ دوست ندارم باتو این بحث بیهوده را ادامه بدم

شایدم حرف من درست نبوده ولی شما نمیدونی چی به من گذشته....... 

من میدونم عزیزم . خودتو ناراحت نکن . خدا شاهده منم اگر گفتم چون این کارو سر منم دراوردن . اینو بخور خوب میشی فلانو بخور ال میشی بهمان جا برو گردنتو ببند ضریح فرداش حامله میشی ختم بگیر .... این کارها فقط جزینکه ادم انجام بده و ببینه نشدو ایمانش را از دست بده هیچی نداره . خداوند دعا را گذاشت که با او صحبت کنی و دلت ارام بشه از خدا لخواهی راه درستو نشون بهت بده و... هیچی خانم استارتر من دنبال این حرفها رفتم یبار نگاه کردم که ۲۲ سال ارزشمندم رفته سر یک مشت حرفی که این مدل افراد به من گفتن. الان تمام هم سنام دارن دختر سوهر میدنو پسر دانشگاه میدن خدا ببخشه برای همه اما من اینارو گفتم با طنابهای پوسیده تو چاه نری تازه الان رفتم دکتر میگه همه جیز سالمه شوهرتم اسپرماش گریدش خوبه فقط کم تحرکی اسپرم داسته زودتر آمده بودی الان چند تا بچه داشتی . من ماندمو حسرت سالهای جوانیم... کی جواب منو مبده ؟ اینارو گفتم مخصوصا بلکه کسانی بیان و ببینن شمام لطفا تاپیکتو قفل کن شایدم بلایی که سر ما اوردن سر بقیه نیارن...الاهی امین

شایدم حرف من درست نبوده ولی شما نمیدونی چی به من گذشته....... 

هر چیزی بتو گذشته اینا هیچ دلیل نمیشه به مردم مشاورات غلط بدی . اگر دنبال طب اسلامی بودی الانم در مبارزه با کرونا داشتی روغن بنفشه تو ... میکردی ! همون خارجیای از خدا بیخبر واکسن درست کردن و از شرش راحت شدیم . بله یه وقتیم حصرت محمد با شترش میرفت حج الان ادم عاقلی اینکارو میکنه ؟ یا با هواپیما میره؟ هر چیز زمان خودشو داره... منم اصلا فک کردم همونجا هی داری منو ریپلای میکنی

آبه قران اینو که قبول داری؟ شلوار لی مربوط به جای دیگس! اونا که تو براشون نسخه میپیچیدی اصلا بدنشون اسپرم تولید نمیکنه... متوجهی. انگار یکی اثلا دندان نداره تو بگی هویج و شیر برای دندان خوبه . بله خوبه بهدشرطی که تو تو دهانت دندان داشته باشی اونو بخوری تقویت بشه این نداره مسلمان خدا نداره!!!!!!