2777
2789
عنوان

شوهرم کلی هزینه کرده که ...

250 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها شوهرم ده ماه تو یه کلاس معتبر دوره های مربوط به برق رو گذرونده مثل plc و tia و e plan و خیلی چیزای دیگه که میتونه برنامه نویسی کنه و تابلوهای برقی و اینارو نصب کنه البته رشته دانشگاهیش هم برق بوده که مدرکش و هفت هشت سال پیش گرفته الان میخواد از یه جایی شروع کنه که کم کم این شرکتا بشناسنش ولی چون باید تا کارش بگیره یه جایی کار کنه و خرج زندگیمون دربیاد وقت کمی روزانه براش میمونه که بتونه با کار کردن تو بیرون خودی نشون بده کاراشم تضمینیه الان بعد از این همه سر دردی که بهتون دادم میخواستم ببینم کسی تو این شرکتا آشنایی چیزی دارن که دنبال کسی که اینارو بلد باشه باشن شوهرم با زحمت زیاد این کلاسارو گذرونده تا بتونه یه پیشرفتی تو کارش داشته باشه چون واقعا دیگه از مستاجری و مشکلات دیگه مثل خیلیا خسته شدیم برای هزینه این کلاسام خیلی فشار رومون بود ولی به کمک خدا بلاخره تموم شد...اگه کسی کمکی از دستش بر میاد که مثلا شوهرش یا فامیلاش تو کارشون احتیاج دارن لطفا بهم بگه ممنونم میشم ..خودمونم تهرانیم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس پی ال سی رو کجا گذرونده؟؟

شوهر منم میخواد این کلاسو بره

اگه همسرت از کلاس راضی بوده لطفا آدرس آموزشگاه رو بفرس ممنون

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑
کلاس پی ال سی رو کجا گذرونده؟؟ شوهر منم میخواد این کلاسو بره اگه همسرت از کلاس راضی بوده لطفا آدرس ...

تو آموزشگاه مهندس فرجی خیلی کلاس خوب و معتبریه تو اینترنت بزنی میاره

[QUOTE=276840761]تو آموزشگاه مهندس فرجی خیلی کلاس خوب و معتبریه تو اینترنت بزنی میاره[/QUOT

🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑