حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نپرسیدی ازش؟؟؟ به من گفت ۵۰درصد پسره یعنی چی خوب پس ۵۰ درصدم دختره دیگه؟؟!!!
من پرسیدم گف من زود تشخیص نمیدم تو ۱۶ هفته
الهی شبیه نی نی منه من هفته بعد میرم انومالی ،احتمالا بهم بگه چیه ولی حس خودم به نی نی خودم ،دختره
انشاالله سالم باشه
بعد همونی که دوس داری باشه
برا من فرق نداره پسر دختر اصلا کنجکاو نیستم بدونم ولی شوهرم خیلی کنجکاوه
با من جنسیت نگفت ولی گفت معمولا دختر سرش گرده پسر یه کم حالت بیضی شکل فک کنم پسره بچه ات
بستگی به دکتر داره
دکتر خاله من تو ۳ ماهگی گف دختره بچت
دلی برا من دکترم نگا نکرد اصلا فقط سالم بودنشو بهم گف وتمام