2777
2789
عنوان

این یعنی توقع زیاد یا نه عادیه

447 بازدید | 38 پست

مامانم توقع داره هرجا من و شوهرم و دخترم میریم ببریمش هروقت میرم بیرون بیشتر وقتا بهش میگم شما هم بیاین اما اگه یه وقتی نگم اینقدر میگه که بخدا پشیمون میشم از بیرون رفتنم عذاب وجدان میگیرم بعد اگه بهش چیزی بگم میگه منکه توقع ندارم تو منو ببری خودتون تنها برین خوش بگذره بهتون آخه بعضی وقتا شوهرم منت میزاره آخه هر وقت میریم مسافرت اونا هم باهامون میان دیگه مردا رو که میشناسین منت میزارن برا همون من دوست ندارم بیان که بعدش منتش رو سر من باشه اگرم بهشون نگم عذاب وجدان میگیرم اصلا بهم خوش نمیگذره چی گیری کردم ای خدا😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هرجامیرم مامانمو باخودم میبره چون تنهاس خونه دوس دارم باهام باشه همسرمم میگه بمامانم بگو بیادباما یامیریم خونشون خودش میگ قراره بریم فلانجا بامابیامامان

🦦

مامانت توقع بیجا داره گاهی ادما دوست دارن فقط با خانواده خودشون یعنی همسرو فرزند برن بیرون نمیشه که همیشه اونام بیان باهاتون

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
 نه عزیزم کار مادرت درست نیست 

یه بار بین من و شوهرم دعوای بدی شد ینی چند روز باهم قهر بودیم دیگه دخترم چون حالش خوب نبود شوهرم گفت بریم بیرون ولی همونجوری باهم قهر بودیم حالا از اون روز چند بار جلو فامیل گفته ما که کسی نیست مارو بیرون ببره آخه تو اون وضعیت من خودم دلم خون بود اون که نمی‌دونست فکر میکنه من از رو دل خوشمه 

توقع مادرتون بیجاست

همونطور که شما دوست ندارید تو تمام گردشا و مسافرتا مادر همسرتون همراهتون باشه، باید به همسرتون هم حق بدید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

عزیزم یه نکته مهم خرجه .من زیر زیر مدیریت میکنم خانواده خودم توی سفر و تفریحات خرج خودشونو بدن چون به همسر من مربوط نیست بخواد جمع رو مهمون کنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یه بار بین من و شوهرم دعوای بدی شد ینی چند روز باهم قهر بودیم دیگه دخترم چون حالش خوب نبود شوهرم گفت ...

اصلا چرا میگی به مادرت؟

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
یه بار بین من و شوهرم دعوای بدی شد ینی چند روز باهم قهر بودیم دیگه دخترم چون حالش خوب نبود شوهرم گفت ...

عزیزم کاملا مشخصه نادرت کار اشتباهی میکنه و بااین کارش حتی ممکنه زندگی تورو خراب کنه حتی برای حریم شخصی و خصوصی  بچه های بالای پونزده سالم باید احترام گذاشت چه برسه بچه ای که بالغ شده و شوهر و بچه داره البته مادرت تقصیر خودش نیست احتنالا شخصیت وابسته داره بهش بگو برای خودش دوست پیدا کنه و بااونا بره بیرون مادربزرگ من هفتاد سالش بود بادوستاش رانندگی مسکرد میرفت 

منم هرجامیرم مامانمو باخودم میبره چون تنهاس خونه دوس دارم باهام باشه همسرمم میگه بمامانم بگو بیادبام ...

منم همیشه شوهرم میگه مامانت و بابات هم بگو بیان خودش میگه ولی بعدش دعوایی چیزی بشه منت رو سرم میزاره من دوست ندارم آخه مامانم با بچه های دیگه ش نمیره هر وقت اونا میرن میگه گناه دارن گرونیه ولی با ما خیلی پر توقعه حتی یه بار داداشم کلی اصرار بهش کرد بیا بریم نرفت بعدش گفت گناه داره پسرم خرجا گرونه

هیچ عذاب وجدانی نداشته باش اونا کارشون غیر طبیعیه نه تو حق داری بخوای زندگی خودتو داشته باشی

بخدا وقتی میرم بیرون اصلا بهم خوش نمیگذره چون میدونم بعدش باید بیام کلی باد ببینم