2777
2789

بچه ها اسمش رو نمی دونم

یه دختره هست ۱۸ سالشه

تو یکسال مدرس اینستا شده ماهی یک میلیارد درآمد داره

پس چرا واسه ما نمیشه؟؟؟منم دوسال پیج زدم دریغ از ۱۰۰۰ تا فالوور

آخه اینا چیکار میکنن؟؟؟

آی ام افسرده

یعنی راسته؟؟؟میگن واسه باباش ماشین دو میلیاردی خریده

😭😭😭😭😭😭😭

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانس دارن بعضیا😒

نَقاشیم خوب نی وَلی خوب بَلَدَم دور هَمَتون و خَط بکشم عشقم اگ تو نبودی من این زندگیو ادامه نمی‌دادم🥺💔هر چی بیشتر میگذره بیشتر بهم ثابت میشه تو قشنگترین اتفاق زندگیم بودی😍💋.                           یک تار موی تو را به کوهی از زر ندهم...                                     به جز تو به کسی مقام دلبر ندهم🤤❤️       انشالا یه روزی تاپیک عروسیمون و میزنم نی نی سایت و عکس دستامون😍ممن همونیم ک مامانم برام مادری نکرده تویی که امضامو میخونی به این دنیای گوه یه نفر دیگ رو اضافه نکن 🥺💔یا برا یچت با کل وجودت مادری کن خدا جونم اولین رویام اون خونه ای هس که می‌خوام با همراه نامزدم بسازمش🥺دومیش ی دخمل کوچولوی ناز پیسر هم باشه عشقه😍🤤❤️قووول میدم براش مامانی بشم که مامانم برام نبود🥺💔                                                  ‌‌                      درخواست دوستی پسر قبول نمیکنم🔴🔴   من هیچ دوستی ندارم دوس داشتید باهام حرف بزنید درخواست بدید دخترا🥺♥️
شیما؟ میگن دروغه  حقیقتا همون باباشم خیلی پولداره

نه اسمش شیما نیست

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
من دریا میخوام برم باید برای خودم آفتابه آب پر کنم ببرم

منم

آخه چقد ما بدشناسیم

ماشین دو میلیاردی ب لطف پول با ارزش کشور عزیزمان ماشین شاخی نیس💔

مآهی یک‌میلیارد درآمد چی؟؟اونم شاخ نیست؟

عزیزم ایشون از راه فروش دوره هاش یا درواقع بهتر بگم رویا فروشی به شما و چه میدونم تبلیغات درامد داره ...

اخه یه دختر ۱۸ ساله و اینهمه درآمد

خدا واقعا انگار فقط ی عده رو میبینه

حالا من دوسال دهنم سرویس شد اما هیچ خبری نشد