2777
2789
عنوان

دعوا با دوستم

1172 بازدید | 19 پست

من توی مدرسه یک دوستی دارم اقوام دورمون هم میشه ۱۵سالمه خییلی خود شیفتست وفیس میده ولی خوب من از اول سال باهمیم نصف مدرسه باحاش قهرن از بس احل دعوا ایتناست با زوووود گریه میکنه

من ورعکس اون خیلی آرومم کاری به هیچ کس ندارم خییلی هم از دعوا میترسم 

هستین بقیش بگم؟ 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

اون همیشه زود عصبانی میشه و برای چیزای الکی داد و بیداد راه میندازه

انتظار داره من ارش دفاع کنم چند باری هم که دعوا کرده من چیزی نگفتم اخه دوست ندارم کسی تو کلاس باهام بد بشه اونم چند باری باهام قهر کرد 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا این که امروز دور هم با چند نفر دیگه نشسته بودیم اون به یکی از بچه ها میگفت چقد موهات زشته وزوزیه برو کراتین کن دو ملیون بیشتر نمیشه اخه خییلی ادعای پول دار بودن میکنه بعدم بهش گفت چقد ابرروهات بهم ریختست ابرو های خواهرتم این جوریه؟ 

خوب حالا حرف زدیم اینا 

بعد اون داشت اسم فامیل بازی میکرد با همون دختره من کنارشون نشسته بودم با چند نفر دیگه یکی از دخترا در گوشه اون که داشت اسم فامیل بازی میکرد جواب همون بازیه رو گفت ولی اون نفهمید چی گفت 

دوست منم باداد گفت چرا گفتی اینا 

بعد اون دختره که دلش پر بود چون بهش گفته بود موهات وزوزیه اینا •••••

با صدای آروم بهش گفت تو خیلی بی جنبه ای بیجنبه بیجنبه برو گم شو از کنار من

اونم بلند شد باداااد و گریه کتابارو میزد زمین که من که چیزی بهت نگفتم فقط گفتم که شما دارین تقلب میکنین چرا اینجوری میگی و اینا بعدو رو به من کرد گفت تو چرا ساکتی یک چیزی بگو منم فقط گفنم هییس ساکت زشته دعوا نکنید😂 

معلم اومد گفت حنانه چرا زود عصبانی میشی اونم با گریه گفت من دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم من میرم پیش مدیر به منم گفت تو هم بیا ازش شکایت کن من گفتم اگه شاهد نیاز داشت میام اونم گفت برو تو آدم نیستی رفت بیرون با مشاوره برگشت تو کلاس منم بدو رفتم دستشویی تا نگه ازم دفاع کن چون من یک بارم از کسی شکایت نکردم

تا این که زنگ خونه خورد رفتم خونه همین که رسیدم خونه دیدم داره زنگ میزنه جوابش دادم اونم گفت من دیگه نمیخوانم با توی احمق  بگردم کلیییی توهین کرد گفت هیچکی تو مدرسه آدم حسابت نمیکنه بعدم کگفت انشالله یه بلایی سرت بیاد منم بگینم هر هر بخندم تو نمیدونم به کی رفتی اینجوری شدی منم بهش کگفتم بی عدب اونم کلی داد زد و بدون خداحافظی قطع کرد هالا از فردا چجوری باهاش رفتار کنم یا چکار کنم تو مدرسه لطفا راهنماییم کنین 😮‍💨😥😔 

گفت دیگه خونمون نیا 

چون اقوامیم تا هالا هیچی بهش نگفتم وگرنه زود تر از اینا ولش میکردم کلی رازام هم بهش گفتم میترسم بره به کسی بگه😭

دیروزم می خواستم برم خونشون دعوتم کرده بود ولی کنسل شد 

اه روزمو خراب کرد 😔

قبل این دعوا میخواستم شنبه برم که گفت دیگه حق نداری 

خونمون بیایی

به نظرتون حق با کودوممون بود من باید ازش 

دفاع میکردم؟؟ 

فدا سرت عزیزم.اصلا حق با اون نبوده.بیخیالش.تو رفتار عادیتو بکن انگار نه انگار چیزی پیش اومده.بهتر اصلا همچین اتفاقی افتاد.این دوستی به سودت نبود.همش ازار و اذیت روحی بود برات.ولی لطفا دیگه رازهاتو بجز صمیمی ترین فرد زندگیت به کسی نگو

فدا سرت عزیزم.اصلا حق با اون نبوده.بیخیالش.تو رفتار عادیتو بکن انگار نه انگار چیزی پیش اومده.بهتر اص ...

مرسی که نظر دادی 

امروزم خیلی عادی رفتار کردم ولی بیشعور جواب سلاممو هم نداد

اره واقعا اشتباه کردم راز هامو بهش گفتم از این به بعد حواسم بیشتر جمع میکنم ❤

مرسی که نظر دادی  امروزم خیلی عادی رفتار کردم ولی بیشعور جواب سلاممو هم نداد اره واقعا اشتباه ...

قربونت عزیزم.اصلا به هیچ جات نباشه.تو خیلی شانس اوردی که این با این اخلاقش یه بهانه ای جور شد و سبب خیر شد که دور شد ازت.وگرنه ممکن بود بدتراز ایناش رخ بده.کلا هرچی ادم دور و برشو ازین ادمای سمی خلوت کنه برای خودش و ارزش هاش بهتره!