2777
2789
عنوان

کل زندگیم رو هواست بنظرتون چطوری یکم خودمو نجات بدم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 52 پست
رشته ت چیه ؟ ببین دختر ماها که سرمایه ی عالی نداریم باید تا ۳۰ سالگی با کار و شغل و مهارت زندگی مون ...

همون دیگه اوضاع مملکت رو میبینم از اینده وحشت میکنم

قضیه ازدواج ب یه کاربر دیگه هم گفتم چرا...کلا اصلا ازدواج نه، بلاخره همه یه ادمی یه پارتنری سر راشون قرار میگیره... مشکل اینجاست من تو زندگیم تا حالا ادم چندان خوبی نیومده همش ادمای چیپ و حتی یکی دوتاشون خیلی اذیتم کردن البته الان کلا کسی دور و برم نیست در حد خواستگارم نیست حتی 

شاید یه دلیلش دیگه اش اینه همه دخترای فامیل ازدواج عالی داشتن و زندگیشون زیر و رو شد ذهن ناخوداگاه منم ب اون سمت میره درحالیکه این مشکلات حل نشه اونم حل نمیشه

رشتم تجربی،تو درسمم خیلی استرس دارم

زیاد فکر میکنی انگار تو فشار هستی  اول از همه دنبال این باش ک چه چیزی باعث شده به اینا فکر کنی ...

اره واقعا موهام سفید شده تو اوج جوونی

هیچی خواهر گند زدم تو زندگیم موندم توش💔چند ساله پشت کنکورم هیچ دلخوشی و هدف خاصی نیس میدونی،ن سرمایه ای ن کاری ن مهارتی ن دوست و تفریحی نه عشقی اصلا هیچی کلا..و احساس خیلی بدی دارم حس اضافه بودن حس سربار بودن بی عرضه بودن..💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا موهام سفید شده تو اوج جوونی هیچی خواهر گند زدم تو زندگیم موندم توش💔چند ساله پشت کنکورم ه ...

این زندگی قانون ها و ارزش هایی برا ما وضع کرده اگه طبق اون پیش نریم حس بی عرضه بودن بی لیاقت بودن بهمون دست میده میفهممت 

یادت باشه تو جز خودت دشمن بزرگی نداری اینو بدون اگه به خودت اهمیت ندی با خودت دوست نشی نمیتونی موفق بشی اول از همه با خودت آشتی کن حتی اگه پشت کنکور موندی 

هروقت با خودت دوست شدی بدون همه چیو میتونی انجام بدی 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬
منم حالم بده و درس نمیخونم و درگیر یه عشق شدم 

من تو فاز عشق و عاشقی نیستم از این لحاظ نمیتونم درکت کنم فقط میگم ارزششو نداره رهاش کن ب زندگیت برس ب حال و روز من نیفتی💔🥲

مشکل شما بیشتر ترس از آیندس

اره میترسم بازم گذشته تکرار شه نجات پیدا نکنم و گرفتار یه زندگی داغون بشم برا همیشه💔چون الان حداقل یه امید کوچیکی دارم اوضاع عوض شه و اونم کنکور

اره میترسم بازم گذشته تکرار شه نجات پیدا نکنم و گرفتار یه زندگی داغون بشم برا همیشه💔چون الان حداقل ...

ایشالا میشه هر چیزی که میخوای ❤ قوی برو جلو

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من تو فاز عشق و عاشقی نیستم از این لحاظ نمیتونم درکت کنم فقط میگم ارزششو نداره رهاش کن ب زندگیت برس ...

من حال و روزم بدتر از توهه سه ساله پشت کنکورم و افسرده ام و قرص میخورم و هرروز گریه میکنم و الانم به عشق مبتلا شدم

مشکل اینجاست نمیدونه که دوسش دارم :) اره گلم من انسانی ام 

درگیر عشق یکطرفه شدن سخته واقعا هرچیزی ک نشخوار فکری ایجاد کنه برات انرژیتو میبره 

حداقل این مدت باقی مونده رو سعی کن از فکرت بندازیش بیرون ایندتو نجات بده

این زندگی قانون ها و ارزش هایی برا ما وضع کرده اگه طبق اون پیش نریم حس بی عرضه بودن بی لیاقت بودن به ...

هعی...میدونی یه شخصیت ترسو داشتم و ب شدت اهمال کار بودم و وسواس داشتم و استرسییی و کمالگرایی منفی داشتم(هنوزم این شخصیت رو دارم البته متاسفانه)

یهو ب خودم اومدم دیدم گند زدم تو زندگیم ک دیگه دیر شده بود، اعتمادبنفس و انگیزه ای هم وجود نداشت چون اینا زمانی هست ک کاری ک سختته یا میترسی رو انجام داده باشی ک من تو همه این کارا شکست خورده بودم

البته حالا این چیزا مهم نیس واقعا باید از این باتلاق نجات بدم خودمو شده با گریه🙂