2777
2789

سلام... من یه مشکلی دارم و روم نمیشه به کسی بگم  

من همیشه با مامانم اینا یا کلا خانواده خودم که باهاشون راحتم کافه و رستوران میرفتم

ولی هروقت دوستام ازم میخوان که باهم بریم کافه من میپیچونم🥲ولی این دفعه دیگه بااااید برم. 

این ک من خیلی خجالتی و کم رو هستم به کنار

اصن چطور باید حساب کنم؟... فقط مال خودمو حساب کنم؟چکار باید کنم😫🥺چی بگم

با این قیمتا نمیشه برا همرو حساب کرد ولی خب روم نمیشه و نمیدونم چی بگم 🥲🤦🏻‍♀️

لطفا خواهرانه راهنماییم کنید و هرچیزی که نیازه بگید🥲👀نمیخوام سوتی بدم

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جوونیام همین مشکل رو داشتم باعث شد چقدر رابطم کم بشه با همه. سعی کن اولین نفری نباشی که دست تو جیبت می کنی، صبر کن ببین بقیه چکار می کنن چه پیشنهادی می دن هرکاری کردن تو هم بکن.

یه تعارف بزن بگو اجازه بدین من حساب کنم ؟!

یا اگه خیلی صمیمی هستین قبلش هماهنگ کنین که هرکی مال خودشو حساب کنه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

من و دوستم که زیاد باهم میریم کافه از اول قرار گذاشتیم که هر گس حساب کرد بعد نصف می کنیم  اون یکی براش واریز میکنه 

از اول هم گفتیم برای اینکه هیچوقت توی دوستیمون دچار مشکل نشیم و خودمون راحت باشیم اینکارو میکنیم

من که هروقت رفتم دنگ خودمو حساب کردم 

چطوری؟ چی بگم؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

من با ی سری از دوستام دنگیم با ی سریشونم یکی ایندفرو حساب می‌کنه یکی دفعه بعد ولی خب با همشون راحتم به نظرم تو با خودت به اندازه دو نفر پول ببر بزار اول اون بگه اگ گفت دنگی ک ی تعارف الکی بزن بعد دنگی حساب کنید اگ دیدی حرف نمیزنه دیگ مجبوری حساب کنی دیگ البته اگر دوستت پسره که کلا خودت حساب کن 

مرسی برای نظراتتون

میدونم خیلی مشکلم سمه ولی واقعا درگیرم کرده

ببین بستگی داره.

مثلا گاهی اوقات یک تولدشه و همه رو دعوت میکنه و مهمون میکنه.

یه بار طرف میگه مثلا همه چایی رو مهمون من هستن ولی اگه مثلا کسی بخواد برای خودش کیک سفارش بده باید اونو خودش حساب کنه.

گاهی اوقات طرف میگه یکی حساب میکنه بعد همه پول اون چیزی که سفارش دادن رو میزنن به کارت اون طرف.

اگه می تونی یه جوری بپرس ازشون.

اگه بین جمع تون پسر هست معمولا یکی از اون پسرا حساب میکنه باقی میزنن به کارتش.

اگه مثلا نامزد اینا داری و با اون میری،باید نامزدت حساب کنه.

(ولی همیشه با خودت پول ببر.ببین حدودی اونی که می خوای سفارش بدی چقدره،یکمم بیش تر با خودت ببر.)