2777
2789
عنوان

چالش😍همین الان واسه همسرت بفرست بعد اسکرین بگیر بزاررررررر😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 298 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی نه بابا بدبخت جواب داد چی میگی آبجی حالت خوبه چه دوست داری چیزی بین ما نیس🤣

بیچاره الان میترسه میگه شوهرش بفهمه چی😂😂😂

روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم
😂😂والا دیگه چیکا کنن کار کردن بیرون خیلی سخته...کلا مرد بودن خیلی سخته ...همیشه میگم خداروشکر من م ...

آره دقیقا همینه همه حرفاتون درسته 

چقدر خوبه ک هنوز آدمایی مثل شما هستن ک حال آدمو با حرفاشون خوب کنن 

ببین واقعا من دلم واسه خودشم میسوزه بیچاره تا دیر وقت باید کار کنه انقدم ی مدت ب خاطر همین گرونیا کلی قسط و بدهی داریم ک وقت سر خاروندن هم نداره خداشاهده ب خودشم گلگی نمیکنم می‌دونم دیگه اونم فکر قسط و بدهی رو داره 

ولی خب ببین ی دوستت دارم چیزی نیست ک از هم دریغش کنیم من فقط بهش میگم درسته فکرت زیاده فکر تو فکر منم هست ولی بیا مثه قبل ب هم محبت کنیم ک لااقل برا ادامه انگیزه داشته باشیم....💔

آره دقیقا همینه همه حرفاتون درسته  چقدر خوبه ک هنوز آدمایی مثل شما هستن ک حال آدمو با حرفاشون ...

قربونت💖

عزیزم تمام انرژیشون برای کار میره دیگه فکر وذهنشون خالی میشه به اونجور چیزا نمیتونن فکرم بکنن ..والا شوهرمن ۷صبح میره ۹شب میاد الان دیگه این ماه ۱۰ یا ۱۱میاد یه چی میخوره هپونجور بیهوش میشه...والا دلم براش کباب میشه اصلا نه تفریحی نه چیزی یذره هم هرشب با پسرم بازی کنه اونم میدونم بزوره....با این حجم کار کردن مردا باید کلی پول بدست میومد اما کو اصلا به زور زندگیها میچرخه...انگار اینا افریده شدن ازدواج کنن بیگاری بکشن ازشو اونم با این پولا ...انشاءالله رفته رفته بچه ها بزرگش بشن اونم فرصتش زیاد میشه ....فقط اینو بدون همون که از صب تاشب جون میکنه براتون هزاران بار محبت هس برای شما ها ...مگه محبت فقط کلامی هس و یا چی...سالای اول زندگی دیگه تکرار نمیشه چون مشغله ها ومشکلات زیاد میشه ...خداردشکر کار داره همه چی رو به پشت میکشه خودش تو هم هروقت میاد خونه احترام ومحبت بکن ....اونم فرصت کنه مطمئن میدونه باید چیکا کنه....بخدا کمرشون خم شده طفلیلا....با این حجم کارکردن وپول کم ....نگا کنی تو چشماشون عم ونگرانیه همیشه...خیلی دلم میسوزه برای مردای مسئولیت پذیر ...فقط فقط کار کار کار

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 

شوهر بیچاره ی من درحال کار کردنه جواب نداده فعلا...میدونم که الان گیر هس فرصت سرتکون دادنم نداره طفلی

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 
ماهایی ک هنوز منتظر جوابیم بیاین سرمونو بکوبیم بهم🤕🤕🤕😆😆

🤔🤔😂😂نه دردم میاد