2777
2789
عنوان

چالش😍همین الان واسه همسرت بفرست بعد اسکرین بگیر بزاررررررر😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 14468 بازدید | 298 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی بچه ها یه شمارش دست دوستشه ولی هنوز همون عشقم سیو بود اشتب به اون فرستادم آبروم رفت بزنمم سرمو ...

پیشنهاد میکنم محو شی😂

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
حالا ما ک سینگل نیستم چ کردیم؟؟؟؟!!! شوهر من انقد سرش شلوغه الان رنگم بزنم جواب نمیده چ برسه پیام&n ...

اول یه خدا قوت بهت بگم مادر مهربان  بوس به اون صورت ماهت 💋♥️

بعدشم نگران نباش 😂محض خنده نوشتم و گرنه سنم کمه غلط میکنم به این چیزا فک کنم کلی ارزو و کار نکرده دارم 😂😂😂 

این روزها شبیه جودی ابوت شده ام ! برای بابا لنگ درازی می نویسم که این روزها دیگر خودم هم نمیشناسش . . .  :)                  پــدرم گاهـ صـدامـیـزنـدم شـعـر سـپـیـد.🤍

ماهایی که بهر تماشای جهان آمده‌ایم رو لایک کنید😢

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

خب راس میگه چیکا کنه بخاطر شماها داره خودش جر میده دیگه...مگه باید بیاد ببره سنجش وواکسن زدن...همه م ...

😂😂😂

بیا کم تو خونه مدافع داره اینجا هم پیدا کرد😂

کلا همینه عزیزم همیشه هر کاری باشه تنهام هر چی چ فکرشو بکنی 

بعد من الان ب اون دوستمون گفتم ک غصه سینگلیشو نخوره😂

کم تف مالی کن تایپیک اسیو🤣🤣

چشمم ولی من تف دوست دارم اخه 🥲نمدونم چراا 

تف تففففف

این روزها شبیه جودی ابوت شده ام ! برای بابا لنگ درازی می نویسم که این روزها دیگر خودم هم نمیشناسش . . .  :)                  پــدرم گاهـ صـدامـیـزنـدم شـعـر سـپـیـد.🤍
واییی بچه ها یه شمارش دست دوستشه ولی هنوز همون عشقم سیو بود اشتب به اون فرستادم آبروم رفت برمم سرمو ...

الان یارو قاطی میکنه میگه من بت بگم‌دوست دارم؟😂😂

روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم
واسه منم   بهش میگم تو چرا مث آدم نمیشه باهات حرف زد کلا تو سرت یه چیزه    میگه همین ...

خخخخ منم ب شوهرم میگم همینجوری فرستادم میگع نه من میدونم تو دلت از اونا میخاد روت نمیشه بگی😑🤣

نگوووو حالا اون بدبختم تو هنگه جواب داده چی میگی آبجی حالت خوبه

خوب معذرت خواهی کن بگو اشتباه شد

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️