2777
2789
عنوان

شلوار عیدم مثل شلوار فرم مدرسه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 39 پست

مانتو حتما کوتاه 

جلو باز باشه هم بهتره.  

تاپ یا ریزی مانتو با شلوار ترجیحا همرنگ باشه

کت کوتاه بهش میاد

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

حالا من از کت شلوارای ست حس تیپ مدرسه میگیرم😅

ما شلوارای مدرسه مون ی طوری تنگ میکردیم ک ناظممون میگفت واقعا برام سواله چطور از پاتون درش میارید😐😂

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجوری بخر.حالا نه این رنگی ولی این مدلی

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
حالا من از کت شلوارای ست حس تیپ مدرسه میگیرم😅 ما شلوارای مدرسه مون ی طوری تنگ میکردیم ک ناظممون می ...

من باز حس میکردم خانم معلمم😐قدمم کوتاهه اصلااا بهم نمیومد‌.شوهرم پیله کرده بودک خوبه بخر.وای اصن خیلی ضایع بودم تواون کت شلوارای ست😂

اندکی صبر...🤍🌱