2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی رها سازی مهم ترین مرحلش هست

خب تو چیکار می‌کنی ؟

منظورم می‌نویسی و فکر می‌کنی

یا فقط فکر میکنی؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خب تو چیکار می‌کنی ؟ منظورم می‌نویسی و فکر می‌کنی یا فقط فکر میکنی؟

بیشتر فکر میکنم

جدیدا مینویسم

ولی نمیدونم تاچه حد بنویسم و فکر کنم بعد کی دیگه فکر نکنم

بیشتر فکر میکنم جدیدا مینویسم ولی نمیدونم تاچه حد بنویسم و فکر کنم بعد کی دیگه فکر نکنم

این چیز پیچیده ای نیست مثل یه مسافرت که میخوای بری اول بهش فکر میکنی که چقدر خوش میگذره و کجا بری و چکار کنی بعدش چیزایی که لازم داری رو فراهم میکنی پول سرویس ماشین رزرو هتل گفتن به خانواده و.. ازین چیزا و خب هی شک نمیکنی که آیا میرم نمیرم.. میدونی که میری و هر بار یادش میفتی کارایی که قراره اونجا بکنی رو یادت میادو خوشحال میشی و حسابی منتظرشی به همین سادگی 

بیشتر فکر میکنم جدیدا مینویسم ولی نمیدونم تاچه حد بنویسم و فکر کنم بعد کی دیگه فکر نکنم

ساعت ۳:۱۳ دقیقه بامداد کائنات میان بالا سرت دفتر رو میخونن

فکر کردنش اینجوریه که باید قبل خواب خواستت رو اینجوری بنویسی

مثلا

خدایا شکرت که من نیکی اکبری فرزند بهرام با شماره ملی ۵۵۵۵۵۵۵۵۵۵۵ تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۰  یه گوشی سامسونگ نقرع ای رنگ مدل A32 میخرم

بعد موقع خواب به همین فکر کن تصویر سازی کن که مثلا داری باهاش کار می‌کنی یا هرچیزی

صبح هم که از خواب بیدار میشی بهش فکر کن

این دو تایم مهم ترین تایمه برای فکر کردن به خواسته هست

به هیچ عنوان فکر مسموم نکن چون کائنات شعور ندارن مثلا بگی وای چرا پولش جور نمیشه اینا نکن

تصویر سازی خیلی مهمه

خودت باید باور داشته باشی که بهش میرسی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

راستی دفترت هم باز باشه بالا سرت باشه

اگر خواسته ای هست که نمیخوای بقیع بخونن میتونی به صورت نامرئی هم بنویسی😍

ساعت ۳:۱۳ دقیقه بامداد کائنات میان بالا سرت دفتر رو میخونن فکر کردنش اینجوریه که باید قبل خواب خواس ...

راستی باید تاریخ تولدت هم بنویسی 

کنار مشخصات دیگت

اگر بنویسم و بسوزونم چی تاثیر داره

نمیدونم اونو😁

من کلاسش رو رفتم اینجوری گفتن بهم

دیگه چی بلدی برای جذب شخص خاص هم میشه استفاده کرد؟ اگر اون فرد تاحدودی تمایل داشته باشه چی

اینو نرفتم ببینم اموزشش رو بلد نیستم

یه گروه داشتم توضیح میداد ولی متاسفانه حذفش کردم