2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عزیز بیمار نداری

اگه سلامتین

اگه عزیز از دست نرفته نداری

تو میتونی همین الان معجزه زندگیت رو شکل بدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

معجزه همیشه یهوویی اتفاق نمیفته بعضی وقتا اروم آروم اتفاق میفته طوری که بعد مدتی میبینی عه

مشکلت خیلی کمرنگ شده

گاهی هم ما متوجهشنیستیم

مثلا خطری از بیخ گوش خودمون یا عزیزامون گذشته و ما نفهمیدیم یا فکر کردیم طبیعیه 

پسرم معجزه ی منه🐣✨

امضام🤍✨

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

معجزه میتونه این باشه ک یک نفر داشت ابرومو میبرد جلو مادرم

سر ی کار احمقانه ک از روی سادگی و بچگی کرده بودم یارو جلو در بود انقد نزدیک بود

من نمیدونستم چیکار باید بکنم فقط گریه کردم ی تقویم کوچیکی داشتم ک عکس شهدا توش بود اونارو واسطه کردم 

از گریه خوابم برد در حد نیم ساعت بعد دیدم پیام داده ک رفته و دیگ هم مزاحمم نشد.

آشوبی بود تو دلم یهو انگار اب رو اتیش ریختن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
معجزه میتونه این باشه ک یک نفر داشت ابرومو میبرد جلو مادرم سر ی کار احمقانه ک از روی سادگی و بچگی ک ...

ای جان

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چشم دخترم دو سال مجرای اشکش مسدود شد دکتر گفت باید عمل شه دیگع قرار شد روز بعد ببریم عمل اونشب انقد دلم گرفته بود با دل شکستع خدا رو صدا زدم گفتم نمیتونم ببینم دخترم بیهوش میکنن خودت میدونی تحمل ندارم معجزت بهم نشون بده قسمش دادم ب قلب قرآن سوره یاسین و نذر کردم تا ۴۰روز بخونم صب از خواب پاشدم دیدم چشم دخترم انگار خوبه قرار بود عصر ببریم پیش دکتر و... ولی ب پدرشوهرم گفتم نه مطمینم خوب شده که دیگه خداروشکر واقعنم خوب شد منو شوهرم انقد خوشحال شدیم هر وقت یادم میفته گریم میگیره

معجزه های زندگیم یجورایی خیلی عجیبن یکی دو تاشو میگم بهد از چهارده سال غریبی همراه همسر و پسرام برگشتم شهر خودم وااای اگر موندگار بشم دیگه خودِ خود معجزه اس 

تولد پسر دومم بعد از دو تا بارداری و سقط جنین بخاطر ایست قلبی ، نهایت لطف خدا به منه تا عمر دارم سپاسگزارشم !

💕💕💕💕

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»