2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثبت نام داشت فکرکنم قرعه کشی بود پول برداشت نشده فعلا که هیچ جوابی ندادن

طرح عادی این طوری بود که ثبت نام که می کردی اخر کار پول برداشت می شد..طرح مادران انگار اصلا پول نمی خواست درسته؟

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
طرح عادی این طوری بود که ثبت نام که می کردی اخر کار پول برداشت می شد..طرح مادران انگار اصلا پول نمی ...

شما سایپا نوشتید؟

من ساینا بردم برای اواخر دی

الان پشیمونم ایرانخودرو گذاشته 

چون هم ماشینای ایرانخودرو بهتره هم تحویل زودترم دارن☹️

سبز ماندن در ویرانی ریشه میخواهد فقط💚🌿کاربری دست دو نفر🌝👭🏻
شما سایپا نوشتید؟ من ساینا بردم برای اواخر دی الان پشیمونم ایرانخودرو گذاشته  چون هم ماشینای ...

اره گلم‌منم ساینا نوشتم دی..اشکال نداره ببین ما بهترین تصمیمو گرفتیم چون برنامه اینا که مشخص نبود..می ترسیدیم بی ماشین بمونیم..قسمتمون ساینا بوده..

شما سایپا نوشتید؟ من ساینا بردم برای اواخر دی الان پشیمونم ایرانخودرو گذاشته  چون هم ماشینای ...

بعد تازه ببین به چه دردسری اسم نوشتیم..ایران خودرو قطعا ازدحامش بیشتره و سه ماهه هاش رو هوا می ره.