2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سی سی زدی عزیزم؟ تغییراتش نامحسوس بود کسی متوجه نمیشه؟ 

من یک سی سی زدم یکم معلومه. تا خودم نگم کسی نمیفهمه. باید ی سی سی دیگ بزنم ولی میترسم تابلو بشه. بقیه هم گفتن فعلا خوبه 

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂

پوستتون سفیده؟ چند سی سی زدید؟ خیلی زمان برد انجام کارش؟ 

آره پوستم سفیده

ولی خونم یکم رقیق بود

دو سی سی به فاصله دو هفته

یعنی اول یه سی سی زد که کبودی داشتم ولی بار دوم که زد اصلا کبودی نداشتم

زمانش خیلی کمه در حد چند دقیقه

من یک سی سی زدم یکم معلومه. تا خودم نگم کسی نمیفهمه. باید ی سی سی دیگ بزنم ولی میترسم تابلو بشه. بقی ...

من میخوام بزنم همسرم از اینکارا خوشش نمیاد بنظرتون متوجه نمیشه بیشتر برای کبود شدنش میگم و ورم!؟ 

بار دوم توی نت خوندم که چند روز قبل از تزریق چه چیزهایی نباید بخوری مثل ویتامین ای شاید دلیل کبودیم ...

من بینیمم ک عمل کردم کبودی نداشتم شاید بخاطر خوراک و مکمل دارویی قبلش بوده عزیزم 

من بینیمم ک عمل کردم کبودی نداشتم شاید بخاطر خوراک و مکمل دارویی قبلش بوده عزیزم 

خیلی خوبه 

من برای عمل بینی هم خیلی کبودی داشتم البته عمل بینیم واسه سال ۸۳ هست😅

ولی برای ژل دکتر ازم پرسید مولتی ویتامین یا ویتامین ای مصرف کردم یا نه

چون خونم رقیق بود

من میخوام بزنم همسرم از اینکارا خوشش نمیاد بنظرتون متوجه نمیشه بیشتر برای کبود شدنش میگم و ورم!؟&nbs ...

من اصلا ک کبود نشدم بهم هم گفت چونه نسبت ب بقیه صورت درصد کبودیش خیییلییی کمتره. من داداشم خیلی تیزه ولی اصلا متوجه نشد ژل زدم. اب هم زیاد بخورید

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂

من اصلا ک کبود نشدم بهم هم گفت چونه نسبت ب بقیه صورت درصد کبودیش خیییلییی کمتره. من داداشم خیلی تیزه ...

ورم   شما کم بود؟ من فعلا ی سی سی میخوام بزنم کم باشه بعد عید بنظرم تغییرات چونه مشخص نمیشه زیاد

فقط میترسم ورم کنه