2777
2789
عنوان

بچه ها لبم چطور شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 43 پست
عکسارو دیدی؟ ببین من تو سلیقم لبی که چاک خورده جلوش و خیلی تیزه نیست خب، ولی الان دودلم همین فرم لب ...

اره دیدم خدایی الانم قشنگها ولی من روسی خیلی دوستدارم حس میکنم مده

قبل ژل خیلی بهتر بود فرم لبت

نه فک میکنی حجمش بیشتر شده خوشگل‌تر شده تو صورتم ولی فعلا که ورم کرده و مثل باسن مرغ شده ولی خوب میشه

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوری قشنگه دست به لبات نزن

پس تیز نمیکنم بالاشو 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
روسی چه مدلیه؟؟؟؟

روسی رو باید سرچ کنی، یکم تیره اون بالاهای لب

چونه هم ژل زدی ؟لبت خوب شده

نه چونه‌م از بچگی تیزه🤣 کلا صورت و لبم مدل قلبیه

عزیزم‌همین نچرال ک زدی عالیه...الان ورم داره ولی بعدش خوابید قشنگ میشه گلم فقط تند تند یخ بزار روش&n ...

یه قرصی بهم داد عصر تا عصر ولی یخ اصلا نداشتم😐 چیزی نگفت اخه.. یخ نزاری چی میشه؟؟

چ میدونم وای خوب توی تزریقا مدل روسی از همه قشنگ تره ب نظرم اسمه تزریقش روسیه

اخوشگل که هست ولی مشکلم باهاش اینه خیلی قیافتو تابلو میکنه ، منکه روسی نمیزنم فقط دودلم یه کوچولوووو بالاشو مثل روسی کنم یا نه

یه قرصی بهم داد عصر تا عصر ولی یخ اصلا نداشتم😐 چیزی نگفت اخه.. یخ نزاری چی میشه؟؟

کبودی ک ممکنه ب وجود بیاد با یخ گذاشتن رفع میشه و باعث میشه ورم زودتر بخوابه ..من ۲ روز کلا یخ میزاشتم 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
اره دیدم خدایی الانم قشنگها ولی من روسی خیلی دوستدارم حس میکنم مده

مد که هست هرچی پلنگه زدن🤣

لب بالایی خیلی یکدست شده باید تیزی بالاش مشخص میبود

عین لب خودمه فقط حجیم شده دقیقا همون قسمتشو برام سواله تزریق کنم یا نه، تو فتوشاپ که ادیت میکنم تیزی براش میزارم قشنگ نمیشه 

قدرشو بدون.من چونم یه کم عقبه باید کلی پول ژل بدم تا بیاد جلو    

اخ اخ چقد تزریق میکنی؟؟ فک کنم ۷ تومنی بشه نه،،، انقد که گرونه این تزریق 

کبودی ک ممکنه ب وجود بیاد با یخ گذاشتن رفع میشه و باعث میشه ورم زودتر بخوابه ..من ۲ روز کلا یخ میزاش ...

اوه منی که اصلا نزاشتم 🥲 ولی خیلییییی کبود نشدم همون لحظه کبود شدم الان بهتره، پردم خیلی مزده لب بالام مثل افریقایی ها شده ماسک زدم سرکار🤣