2777
2789

چند ماه پیش خونه خریدیم که اقساطش هنوز مونده

دوتامون شاغلیم جون کندیم و وام دادیم و....

حالا براب اقساط آخرش به همسرم میگم موتور رو بفروش (ماشین صفر داریم) میگه که نه من هم ماشین میخوام هم موتور

بقیه اقساط رو تو بده 

منم کوتاه نیومدم

حالا از دیشب برام قیافه گرفته و میگه هیچ وقت همراه نبودی

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه بنام کیه؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بگو اگر همراهت نبودم نمیگفتم کمکت قسط میدم منم اگر میگم متور بفروشیم چون‌یکم دست بالمون سبک بشه وگرن ...

میگه که موتور گرفتم که سریعتر از سرکار برگردم  به کارهای بچه ها برسم

اگر فروختم بهتون محل نمیدم 

گفتم به درک 

اینجور مسائل کاملا به نوع رابطه زن و مرد بستگی داره. وقتی اعتماد کافی وجود داشته باشه دیگه من و تو وجود نداره، اون خونه برای "ما" هست و هرکسی هر کاری از دستش بربیاد انجام میده.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
خب خواهر حوصله بحث داری اقساط آخرش رو هم مثل قبل بدید دیگه ...موتور رو بزارید برای روی مبادا این روز ...

دیگه پولی برامون نمونده  فقط همین موتور  و یه مبلغ خیلی کم پیش خودم

الان دیگه حق مسلم هرخانمیه که خونه بنامش باشه .برای زندگی دوطرف باید تلاش کنن ولی توچیز بدی نگفتی که بخواد قیافه بگیره .وقتی ماشین دارین واقعا میتونه بافروش موتور سنگینی بار رو دوشتون کمتر کنه

دیگه پولی برامون نمونده  فقط همین موتور  و یه مبلغ خیلی کم پیش خودم

یعنی هردوتون از کار بی کار شدید؟؟؟

یا اینکه قسطاتون رو از پس انداز میدادید؟؟؟

همچین چیزی باور کردنی نیست 

خب شاید دوست نداشته باشه موتورشو بفروشه … اگه بفروشه باید با دوبرابر قیمت بخره تا الانش خدا کمکتون ...

خوب من همه داراییم رو برا خونه گذاشتم  

اما اون حاضر نیست از رفاهش کم کنه