2777
2789
نه من از ۲ ونیم تا ۸ ونیم بالا سر مشتری بودم فقط ناراحتم چرا به حرفم گوش نداد دیگه به خواست مشتری کا ...

شما رنگ کاری؟ من موهام ن فره ن لخت حالت داره تا کمرمم هس پروتئین تراپی کنم لخت میشن؟ یا کراتین کنم؟ فک میکنم پروتئین ارزون تر دربیاد😐

شما رنگ کاری؟ من موهام ن فره ن لخت حالت داره تا کمرمم هس پروتئین تراپی کنم لخت میشن؟ یا کراتین کنم؟ ...

پروتین سی در صد صافی داره  در کل به ارایشگرت بگو هم احیا میخوای هم صافی خودش میدونه چیکار کنه

یه دهه شصتی درونگرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل بستگی به حجم موهات هم داره موهات پر باشه یا کم  و بستگی به کدوم شهر یا منطقه هستی ما خودمون موی فر تا کمر با حجم متوسط تقریبا سه تومن میگیریم نگو گرون چون زحمتش زیاد  

یه دهه شصتی درونگرا

هیچوقت ۷۰۰نمیدم برا ناخن  این کاشتو لمینیتو ژلیش و...برا کسیه ک ناخوناش خیلی بد خراب باشه وگرنه خودت ب ناخنت برسی یه لاک بزنی بهتره تازه بعد اینکه هم کاشتت یا لمینیتت از بین بره خیلی ناخونات شکننده و بد میشن مگه همش ترمیمم کنی چ کاریه اخع

هیچوقت ۷۰۰نمیدم برا ناخن  این کاشتو لمینیتو ژلیش و...برا کسیه ک ناخوناش خیلی بد خراب باشه وگرنه ...

من ناخنای خودم خوشگله واسه عیدا کاشت میزنم فقط ولی انصافااا گرونع عذاب وجدان دارم😂

من ناخنای خودم خوشگله واسه عیدا کاشت میزنم فقط ولی انصافااا گرونع عذاب وجدان دارم😂

حالا برا یه عید بزن مبارکت باشه منم کلا دوبار ژلیش کردم یبار برای عروسی یبارم برای تولدم  سالی یکی دوبار عیب نداره من هر ماه نمیپسندم  اونم کاشت وقتی ناخون خودت خوبه