سلام عزیزان دلم
میخواستم از تجربه راننده شدنم براتون بگم.
شاید بی استعداد ترین فرد تو رانندگی بودم.گواهی ناممو ک گرفتم فک کردم دیگه راننده شدم .ماشبنو برداشتم بردم خیابون زدم ب ماشین جلویی نگم براتون دیگه .
شوهرم کلی سرکوفت زد و قسم خورد تو راننده نمیشی .نزدیک چند جلسه با همسرم رفتم دوباره تصادف کردم که همسرم گفت وقتی استعداد نداری دور راننده شدن و خط بکش .اما من مصر بودم .با مشورت دوستم با یه خانمی ده جلسه کلاس برداشتم پول ده جلسه هم اول گرفت و هر جلسه میگفت بیا پولتو پس بدم دیگه نیا وقتی یاد نمیگیری این پول از گلوم نمیره پایین.منم میگفتم نه میخوام بیام .خلاصه نگم براتون جلسه دهم هم گذشت و مربی گفت دیگه کلاس نیا فایده نداره.همش سرم داد میزد ک خنگی و.....دلم خیلی میشکست .خیلی نا امید شده بودم .یه خانم دیگه رو پیدا کردم انشالا خیر ببینه آنقدر مهربونم و صبور بود .بیست جلسه باهاش رفتم آنقدر آروم و صبور بود ک نگو.فقط میگفت تو میتونی .خلاصه نگم براتون امروز برای بار اول ماشین و برداشتم تک و تنها رفتم خونه مادر شوهرم ک از خونمون هم دوره هم مسیر پر تردد .همسرم باور نمیکرد فکر میکرد شوخی می کنم .خلاصه اصلا کم نیارید.با توکل ب خدا و صبر و کم نیوردن پشتکار به همه جا می رسید حیفم اومد ب شما نگم چون واقعا ما امید شده بودم تو هر کاری با ممارست و پشتکار ب موفقیت میرسید .موفق باشید .