2777
2789
عنوان

ضربه به سر 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 26882 بازدید | 50 پست
نصف بدنش بی حس میشه اون لحظه که خواب آلوده است. چرا؟ بخدا دارم سکته میکنم از دلهره دکتر دارو ارابخ ...

علتشو نمیدونم عزیزم 

ولی بجای نگرانی صلوات بفرست ،نذر کن تا دلت آروم بگیره

ان شالله دکتر هم ک بری زود درمان میشی

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم حالت خیلی بده  بسپرش به خدا دعا میکنم زود تر خوبه بشه غصه نخور🫂🤍

دورت بگردم مرسی عزیزم

بخدا بند زانوهام بریده خیلی میترسم

دعاکنید خطر رفع بشه

بدترین حال ممکنم 😔

علتشو نمیدونم عزیزم  ولی بجای نگرانی صلوات بفرست ،نذر کن تا دلت آروم بگیره ان شالله دکتر هم ک ...

مرسی فداتشم لطف‌کردی گلم

باشه عزبزدلم ممنونم ازت... دعا کنید که رفع بشه ممنونم 😔

مرسی فداتشم لطف‌کردی گلم باشه عزبزدلم ممنونم ازت... دعا کنید که رفع بشه ممنونم 😔

دعای مقاتل بن سلمان از مفاتیح رو بخون 

دلت آروم میشه

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم

اسی من تجربشو داشتم 

یه تصادف نسبتا شدیدی کردم و پرت شدم گوشه اتوبان سرم با شدت ب لبه جدول بزرگراه خورد 

تمام این علائم رو داشتم ولی بعد یه مدت رفع شد 

نترس کما نمیره انشاءلله بهتر میشه 

برا من بعد چند ماه اوکی شد

اره بعد از چند لحظه که چشمهاشو می‌بنده ولی نمیتونه پلک هاشو باز کنه میگه پلک هاش سنگین شده رفع شده ...

سریع ببریدش بیمارستان متخصص کشیک ببینه حالا که علائم داره ممکنه خطرناک باشه..رفتن بهتر از نرفتنه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
اسی من تجربشو داشتم  یه تصادف نسبتا شدیدی کردم و پرت شدم گوشه اتوبان سرم با شدت ب لبه جدول بزر ...

فدات بشم من راست میگی؟ 😭😭😭

یعنی رفع میشه؟؟؟ 😭😭😭

آخی عزیزم خداروشکر که الان بهترین♥️

فدات بشم من راست میگی؟ 😭😭😭 یعنی رفع میشه؟؟؟ 😭😭😭 آخی عزیزم خداروشکر که الان بهترین♥️

اره بخدا رفع میشه 

برای من دور از جون عزیزتون ، خیلی بدتر بود 

مدام سرگیجه خواب آلودگی عدم تعادل سردردهای خییییلی شدید ب حدی ک گریه میکردم از دردش

ام آر ای برو ک خیالت راحت شه ولی احتمال خیلی زیاد ، چیزی نیس 

اره بخدا رفع میشه  برای من دور از جون عزیزتون ، خیلی بدتر بود  مدام سرگیجه خواب آلودگی ع ...

فداتشم چرا دور از جون ان‌شاالله که عزیز منم زود خوب بشه تحمل ندارم 😭

عزیزم شما تا چند وقت این علائم رو داشتی؟ چقد وقت بعد رفع شد؟