2777
2789

میشه راهنمایی کنید؟! ممنون میشم 

من مشکل بلند خوانی دارم نهایتا میتونم ۹ ساعت بخونم دیگه گلوم خشکککک میشه

چشمی میخونم اصلا تمرکز ندارم همش فکر میکنم پرت افکار میشم

تیکر کنکور

باید به خودت فشار زیادی بیاری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم تر از کمیت کیفیته اگه واقعا هر روز ۹ ساعتی ولی با کیفیت خیلی خوبه جلوتری از اکثرا

هدفت و رشتت چیه؟

میگن که هیچوقت بی نهایت رو متوجه نمیشیم،نمیدونن که عشق و زیبایی خود بی نهایته  

دقیقاعین توام .۱۳ ساعت چجوری میخونن علاقه دارین ب مطالعه؟من رمانم نمیتونم ۲ ساعت بیشتربخونم کسل وسردردمیشم

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
مهم تر از کمیت کیفیته اگه واقعا هر روز ۹ ساعتی ولی با کیفیت خیلی خوبه جلوتری از اکثرا هدفت و رشتت چ ...

حقوق دانشگاه تهران

رتبه زیر ۵۰

ببین خوندم از اول میخوام الان بیشتر بخونم

تیکر کنکور
سلام منم مثل شما کنکوری هستم و ۱۲ ساعت درس رو راحت میشه خوند به خیلی چیزا بستگی داره میزان خوابتون ؟ ...

چجوری ۱۲ ساعت میخونی سردرد یاکسل نمیشی؟روحیت خراب نمیشه؟

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه