2777
2789
عنوان

طلاق 🫤

196 بازدید | 11 پست

منظورم هم طلاق عاطفی هست هم طلاقی ک دیگه کلا جدا میشن 

میخواستم یه کم با هاتون صحبت کنم 

کسی خودش یا اطرافیان تجربه طلاق داره با وجود بچه یا بدون اون 

به نظرتون دیگه نقطه آخر زندگی مشترکتون کجا بود چه قدر برای حفظش تلاش کردین 

از اینکه طلاق گرفتین یا سر زندگیتون هستین پشیمونین

اگه دوس داشتین دلیل موندن یا رفتنتون رو هم بگید

به قول مولانا: «هر چیزی در خیال بگنجد واقع است»        پس تصورش کن:)✨ ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم انقد بی عقله مرتب ضرر مالی میزنه اونم توی این خرج گرون بعدم ک میگم بابا بحرفام گوش بده نکن انقد ادعا نداشته باش بیشتر لج میکنه

از وقتی بر آورده نشدی...دیگه آرزو نکردم...
آخیلی عزیزم کجایی هستی چرا لیاقت نداره درکت میکنم 

وللله خوزستانیم بخدا دلمو خون کرده دیگ مثلا ماشین فروخت رفت موتور خارجی خرید الان بیکاره بعد یه خونه من دارم میگ بریم تو اون زندگی کنیم میگم ن نمیرم میدونم وگرنه این خونه ک ب اسمش هست رو میفروشه گند میزنه تو پول بخدا انقد ضرر زد ک از بدهکاریاش میرفتم کارای خونه ی مردم رو میکردم با پولا بدهیاش میدادم آرزو شکم سیر غذا داشتم

الان میدونم اگ برم تو خونه خودم این خونه رو میفروشه و باپولش میره پی الاف بازیاش بازم امیدم این جداشم این خونه رو جا مهرم بگیرم ولی اگ ازش دربیام صدرصد میفروشه ک نخواد چیزی مهریه بده

حرف خودت درسته بازبون بگیرش ببین چی میشه 

تا میخوام حرف بزنم داد راه میندازه ظرف میشکنه بچم میترسع منم بخاطر بچه کوتاه میام ولی اینبار میدونم اگ سر خونه کوتاه اومدم دیگ واقعا خاک بر سرشدم