2777
2789
عنوان

بیایید کتابی سخن بگوییم😂😂🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 29 پست
اینترنتم خراب شده است مودم خراب است بسی حالم گرفته است نمی‌خواهم بخوابم نیننسکثتنثنثک

عادت نکرده ای؟؟؟ 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلی  بزرگوار  چگونه به این امر پی بردید ؟؟

من برایشان تعریف کردم 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
میدانی حس میکنم انقدر دماغم بزرگ است که همه خانواده ام در ان جا میشوند و ان شخصی که خفه خان میگیرد م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ای وای من

در رووووحت😂😂😂😂😂

به چه عادت نکردم؟

ب این شرایط ک برایمان درست کرده اند؟؟؟ 

چند عدد کتاب مورد علاقه تان را به ما نیز معرفی بنمایدد‌ پلیز 

نگارینا 🌹 

مطالعات من همواره بسی گسترده بوده و در هر حیطه ای سرک کشیده ام . 

اما کتابی که مطالعه اش را به همگی توصیه میکنم و از نظرم میبایست حتی در مدارس ما تدریس بشه ؛ 

تحلیل رفتار متقابل اثر اریک برن می‌باشد . 

پس از اون بازی ها ..  

این کتابیست که جهان‌بینی و اصولاً نگاه شمارا عوض خواهد کرد . 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ای وای من  در رووووحت😂😂😂😂😂

باور بنایید دارم خفه میشوم بس که همشان چاق و شکمو هستند و الانم در خانه من ولو هستند اه افسوس افسوس که دماغم ریز نیس اللخصوص پسر برادرم در ان جا نمیشود زیرا انقدر چاق است که دگر جایی برای سوراخ بینی ام نمانده

از هر کسی که فکرش را بکنید دایی عمه پسر عمو مادر و پدرم در دماغ من هستند

دعا بنمایید دماغم نترکد انشالله 

나는 당신의 죽음을 이해할 수 없습니다🥺                              #moonbin🖤
باور بنایید دارم خفه میشوم بس که همشان چاق و شکمو هستند و الانم در خانه من ولو هستند اه افسوس افسوس ...

خداوند متعال ب دماغتان رحم کند😂😂😂😂😂😂

دلم میسوزد برایتان چ دماغ عذاب کشی دارین😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خداوند متعال ب دماغتان رحم کند😂😂😂😂😂😂 دلم میسوزد برایتان چ دماغ عذاب کشی دارین😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

اه سرورم این دماغ من برای همه جا دارد دوست دارید به درونش بروید و راز بقای دماغ من مطلع شوید 

ماشاالله دماغ نیستش که بانو راه تهران تا شمال است هر که دماغ مارا میبینید انگار دریای خزر میبیند و به سمت ان هجوم میاورند

اه😂😂

나는 당신의 죽음을 이해할 수 없습니다🥺                              #moonbin🖤