2777
2789
عنوان

از چرت ترین تاپیک هایی که تا حالا دیدی بگو...😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 134 پست

ببخشید کسی هست که از آزمایش خون چیزی بفهمه یک سوالی داشتم 

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.                                                
کلا مشخصه دروغه با اون استیکر مضخرف اخر جمله هاس(🙂)

یک بار رفتم پی‌وی انقدر براش انرژی گذاشتم و حرف زدم اما نمی‌فهمید، خلاصه دیدم دارم منتال هلثم رو از دست می‌دم از صفحه چتش اومدم بیرون و دیگه سین نزدم

iridescent 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه کاربر مرد بود در طول دوسال چند بار تعلیق شد دوباره با یه کاربری دیگه به اسم زنانه میومد همش درباره مرغ و گوسفند سر بریده حرف میزد مثلا می‌گفت اگر قربانی میکنید چطور سرمیبرید چندین بار از کاربرا خواسته بود عکس قربانی براش بفرستن که معلوم شد مشکل روانی داره و دیگه ازش خبری نشد

الان ی منگل تاپیک زده چطور بفهمم پسری ک خواستگارمه باکره اس

من دنبال باکرگی شوهرم نرفتم 

یه وقت بی عصمت نباشه 

خدا مرگم بده وای

چه غلطی کنم؟

حالا این هیچی من که اصلا شوهر ندارم که ک...ی باشه

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده
حالا چرا سرشو کرده اونجا🤣🤣

میگفت شوهرم نشسته قلیون داره میکشه یکم باسنش ازشلوارش زده بیرون ودیدم مژه مصنوعی بهش چسبیده میگفت نکنه بهم خیانت کرده بچه هاهم گفتن اخه خیانتم کنه طرف سرش پایین نیورده که مژه مصنوعیش کنده بشه تازه کنده بشه میفهمه دیگه بازاین میگفت پس این مژه مصنوعی ازکجااومده

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
ای وای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مام گفتیم بالشت بزار

ولی یکی خیلی سم بود میگفت سوارختو باز و بسته کن یواش یواش بده بیرون🤣😑

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
من دنبال باکرگی شوهرم نرفتم  یه وقت بی عصمت نباشه  خدا مرگم بده وای چه غلطی کنم؟ حالا ...

اره خواهر نکنه بی عفتی کرده باشه😂😂😂😂

زخم خورده و عصبانیم از بس الکی گزارش زدی...  حواسم بهت هست یادت باشه
حالا چرا سرشو کرده اونجا🤣🤣

میافت شوهرم لخت درازکشیده روی تخت دیدم نصف مژه مصنوعی روی باسنشه نصفشم روب تخت منم اصلامژه مصنوعی استفاده نمیکنم بنظرتون باکسی رابطه داشته یکی هم براش نوشته بود این داستان باسن مژه دار....بقران هرموقع یادم میاد میمیرم ازخنده تازه شات گرفتم ب جاریم نشون دادم بخدا دل درد شد رفت دکتر

من دنبال باکرگی شوهرم نرفتم  یه وقت بی عصمت نباشه  خدا مرگم بده وای چه غلطی کنم؟ حالا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای خدا ..شما همه امشب قصد دارین من تواین سرما بخوابم توکوچه ...بی عصمت 😆😆😆

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..