2777
2789
عنوان

هدفتون برادوسال اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلز خوبه منم توفکرشم احساس میکنم علاقه دارم برم یادبگیرم

موفق باشی عزیزم حتما امتحانش کن

فقط اگر خواستی کسب و کاری راه بندازی حتما یه ایده نو و خلاقانه داشته باش، راز موفقیت تو این بازار همینه

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
پروفت خیلی جالب وخاص

مرسی،وقتی میخواستم عضو شم اینو روی پروفایل یکی از اعضای نی نی سایت دیدم یجور کپی بود ولی تا دیدمش فهمیدم این عکس صد درصد پروفایل منه😅

انگار دختر توی تصویر خودمم هر تیکه از اون اتاق یه بخش از شخصیتمه،پوستر الهه های یونان ،طالع بینی،کتاب ،حالو هوای غروب،موهای بلند، رنگ صورتی،گیاهاش،حیواناتش،کهکشان،موسیقی،وجود داشتن ماه توی تصویر،برای همین خیلی دوستش دارم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

مرسی،وقتی میخواستم عضو شم اینو روی پروفایل یکی از اعضای نی نی سایت دیدم یجور کپی بود ولی تا دیدمش فه ...

اره واقعامیدونی بادبدن اون دخترچی توذهنم اومداینک گفتی ایناهدفام هستن ولی تنبلم اون دخترم نشسته روتخت اتاقشم بهم ریخته س خیلی جالب احساس میکنم خودشی😂😂😂

خدایا!من یاغی نیستم✋
اره واقعامیدونی بادبدن اون دخترچی توذهنم اومداینک گفتی ایناهدفام هستن ولی تنبلم اون دخترم نشسته روتخ ...

😂👌

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان بادقت نگاه کردم بهم ریخته نیس شلوغ یکم ولی حس خوب گرفتم

اره ،یه نظم در بی نظمیه❤️