2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یه پا روانشناس هستم بهتون با اطمینان میگم فرزند همون یکی هم اضافیه چ برسه بیشتر 😵‍💫به نظرم همه ی افراد صلاحیت داشتن چند فرزند رو ندارند چه از نظر مالی و چه از نظر اخلاق و فرهنگ ،،آخه داشتن چند فرزند خیلی سواد و علم و‌شعور می‌خواد ک خدای نکرده در حق فرزندان ناحقی صورت نگیره ک آینده ی یک انسان یک خانواده و در نهایت یک جامعه از هم میپاشه 

من تعجب می‌کنم از خانواده های سطح پایین مخصوصا از نظر مالی ..که چرا چندین فرزند ب دنیا میارن واقعا با چه امیدی ؟؟ انسانی ک حق زندگی داره حق آزادی داره حق شاد بودن داره ولی ناخواسته در خانواده ای متولد میشه که خبری از هیچ یک از این موارد نیست و فقر و فقارت ازش میباره و در نهایت به یک مجرم یا معتاد یا اوباش تبدیل میشه ،،،البته داریم خانوادهایی که از نظر اقتصادی ضعیف هستن ولی از نظر  اجتماعی و ادب و شان و شعور خیلی بالاتر از خانواده های ثروتمند رفتار میکنن و فرزندان موفق تحویل جامعه میدن پس خواهشا تا از نظر عقلی به خودمون خوب بودن رو ثابت نکردیم انسانی دیگر را بدبخت نکنیم 🥺

ماشالا همه هم که روانشناسن😅

اینجا بر اساس تجربه میان نظر میدن . 

من تک دخترم. اصلا خوب نیست. 

بنظر خودم ظلمه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اینجا بر اساس تجربه میان نظر میدن .  من تک دخترم. اصلا خوب نیست.  بنظر خودم ظلمه

ببین عزیزم من خودم یه خواهر دوتا برادر دارم همه هم سر زندگیشون هستن از بس مشکلات مالی زیاده وقت نداریم بهم زنگ بزنیم چ برسه ک بخوایم خونه هم بریم تا تو خونه پدرمون هم بودیم ک همش دعوا و بزن بزن بود 😂😂من شخصا ب این نتیجه رسیدم هیچکس ب اندازه یک همسر خوب و دانا و مهربون نمیتونه مارو خوشبخت کنه حتی فرزند هم بدرد پدر مادرش نمیخوره چه برسه خواهر و برادر نسبت به هم 

ببین عزیزم من خودم یه خواهر دوتا برادر دارم همه هم سر زندگیشون هستن از بس مشکلات مالی زیاده وقت ندار ...

قرار نیست کسی که زندگی تشکیل میده زن یا شوهرش رو رها کنه و بچسبه به خواهر برادر ! 

اصل قضیه همین حضور داشتن هست. 

مثلا ما هم سال به سال هم رو نمیبینم . 

البته همگی بچه مدرسه ای داریم. 

ولی گاهی یک دورهمی ، یک زنگ کوچیک حال آدم رو تغییر میده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)