2777
2789
عنوان

ریمو تتوی ابرو

48 بازدید | 5 پست

من شهریار هستم زنگ زدم یه تتوکار بهم گفت یه جلسه پاک میکنم ۱۷۰۰ با مواد بایو تاچ اگر اشتباه نکنم 

به نظرتون گرون نگفت 

یه جا دیگه زنگ زدم گفت جلسه ای ۴۰۰ 

اگر تجربه ای دارید یا جای خوبی توی شهریار یا اندیشه سراغ دارید راهنمایم کنید لطفا 

سلام عزیزم  من الان کامنت شما رو درباره تکرر ادرار خوندم میخواستم بپرسم ایشالا مشکل حل شد؟ من ...

سلام عزیزم به من هیچ قرصی ندادن  دکتر زنان بهم گفت احتمال ۹۰ درصد مشکلت به گوارشت ربط داره چون منم همه آزمایشم و سونوم خوب بود ولی برام نوار مثانه نوشت که هر بیمارستانی نداره 

سالهاست مشکل یبوست دارم و روده بزرگ و ببخشید مقعد یکم از حالت اولیه ش در اومده به نظر خودم هم دکترم درست گفته 

انشالله که شما هم بهتر بشی و سلامت باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم به من هیچ قرصی ندادن  دکتر زنان بهم گفت احتمال ۹۰ درصد مشکلت به گوارشت ربط داره چون ...

عزیزم یه نظرت یه اورولوژیست خوب برم؟   این دکتر متخصص که رفتم تو درمانگاه اومده بود .. زیاد وقت نمیزاشت