2777
2789
عنوان

درد قلب

919 بازدید | 15 پست

سلام من چند رو پیش سه روز پشت سر هم درد قلب داشتم 

روز اول ک یهو از خاب پریدم و قلبم و دست چپم خیلی درد میکرد طوری ک بیحال شدنم

روز دوم هم سر کلاس حدود یک ساعت دو نیم درد داشتم ک نفس می‌کشیدم درد می‌گرفت قلبم 

روز بعدشم حدود یک ساعت درد متوسط داشتم 

ولی بعد از اون روز دیگه درد نداشتم 

رفتم دکتر عمومی گفت در اسرع وقت برو اکو قلب 

به نظرتون چیز خطرناکیه؟

تو خانواده هم بیماری قلبی سابقه نداشتیم

احتمال زیاد از اعصاب و استرسه

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

من داشتم از معدم بود اسید زده بود بالا

نوار دادم اوکی بود 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین قلب درد بین همه دخترا هست منم چن نفر از همکلاسام اینطور میشن خودمم گاهی اوقات که استرس شدید دارم 

دکتر رفتم گفت هیچ مشکلی نداری گفت طبیعه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️
ببین قلب درد بین همه دخترا هست منم چن نفر از همکلاسام اینطور میشن خودمم گاهی اوقات که استرس شدید دار ...

معمولا استرس ندارم 

یعنی چیزی نمیتونه تا این حد بهم استرس وارد کنه

معدم مشکلی نداره تو نت خوندم اگه دست چپ هم درد بگیره مربوط به معده نیست

دردش در چه حدیه؟

من سمت ترقوه ام درد میکرد حالت تیر کشدن دستم نبود

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
دردی که مربکط به قلبه دائمی نمیشه چند دقیقه میگیره باز تموم میشه

یعنی درد طولانی مدت مال قلبه

خیلی بد درد میکرد کل بدنم بی حس شد یهو دست چپم هم سر شد 

نه من قلبم نبود 

بعدم ببخشید که میگم بادگلو زیاد میزدم وقتی میزدم درد شروع میشد چند دقیقه بعد اوکی میشه

نخیر مال قلب نیست درد قلب در حد یکی دو دقیقه میشه بعد ول میکنه

یکی از دوستام بیماری قلبی داره دردش اینطوریه که بعضی وقتا در حد دو دقیقه درد میگیره ولی وقتی شدید میشه حتی یکی دو ساعت هم طول میکشه

یکی از دوستام بیماری قلبی داره دردش اینطوریه که بعضی وقتا در حد دو دقیقه درد میگیره ولی وقتی شدید می ...

همسر من بیماری قلبی داره درد قلبش چند دقیقه بیشتر نیست من خودم چند ساعت درد داشتم زنگ زدم دکتر گفت مال قلبت نیست درد قلب طولانی نمیشه