2777
2789
عنوان

ریزش موهاتون باچی بهترشد؟؟

260 بازدید | 18 پست

من ازمایش دادم همچی نرماله 

شامپو های گیاهی یا بدون سولفات ریزش موهام رو بدتر میکنن

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامین و روغن تراپی

مولتی ویتامین چه مارکی؟

روعن تراپی خودش ریزش میاره چون  ریشه موهام خیلی سست هست

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
مولتی ویتامین چه مارکی؟ روعن تراپی خودش ریزش میاره چون  ریشه موهام خیلی سست هست

اسکای وُمَن

من روغن سیاهدونه میزنم خیلی خوبه نباید زیاد بزنی که چرب بشه 

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
نه ولی وقتی بلند تر میشه بنطرم ریزش یکم بیشتر میشه

کپسول زینک شنیدم تاثیر داره دکتر برام تجویز کرد من یه مدت خوردم الان ولش کردم دوباره قراره بخورم اگر تاثیر داشت تاپیک میزنم میگم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اسکای وُمَن من روغن سیاهدونه میزنم خیلی خوبه نباید زیاد بزنی که چرب بشه 

من روغن سیاهدونه خریدم چند وقت یه بار بزنم؟ چند ساعت رو سرم بمونه؟ و این که به ابرو و مژه هم میشه زد؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...