2777
2789

19 هفته باردارم...از هفته 6 بارداری انواع درد هارو کشیدم که توی عمرم نکشیده بودم😂 

سردرد شدید میگیرنی یک هفته شدید تا دو هفته کم تر ادامه داشت...گوش درد شدید که زده بود به دندون عقلم یک هفته...تبخال خیلی بد و اذیت کننده لب یک هفته...حالت تهوع خیلی شدید تا آخر هفته 16

خلاصه که از هفته 16 دارم یکم نفس میکشم😐..حالم خیلی بهتره فقط گاهی اوقات یکم درد پریود دارم عادیه یا نه؟

الان میخوام بدونم قراره بازم درد بکشم تو هفته های بعدی؟ چند هفته این حال خوب ادامه داره؟ تجربه شما چیه؟

نه دیگه از چهار ماهگی حالت خوب میشه تا هشت نه ماهگی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ولا من که یک بارداری خوبی داشتم همش هوس میکردم ،😂😂

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه طبیعیه.. اواسط ادم یکم اروم تر میشه ولی دیگه از هفته ۳۰ اینا به بعد جورواجور میشی😁

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

دوماهه دوم بارداری خوب و بی آزاره😄 اما سه ماه سوم مخصوصا ماه آخر جونم بگه برات از سنگینی، درد کشاله ران و واژن، بی خوابی و....

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

نی نی دختره؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

از هفته 1۸ یکم حالم بهتره درد پریود دارم منم یکم 

ولی جواب غربالگری دومم احتمال سقط داده حالم گرفتس 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن