2777
2789

سلام

میبینین چه حالی داره یه مرد این تاپیکو بزنه و بخواد همسرشو مطیع کنه؟ 

همسر شما شریک زندگی شماست نه یه حیوان و نه یک برده ک اونو مطیع کنین .

اینک بینتون احترام باشه و برای حرفا و نظرات هم ارزش قائل بشین فرق داره با اینکه یکیتون ادای عقل کلا رو در بیاره و اونیکی فقط چشم بگه!

پ.ن:پیرو تاپیک چطور شوهرمونو مطیع کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا

نی نی سایت از اونور بوم افتاده

هرچند ۹۹ درصدم فانتزیاشونه میان اینجا پیاده میکنن

درواقعیت این خبرا نیست

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اکثر مردای ایرانی بچه ننه هستن 

و اکثر خانومای ایرانی عقل و شعور اینو دارن که بتونن همسر مناسب خودشونو انتخاب کنن نه اینکه چشم رو همه چی ببندن و فقط دنبال ازدواج باشن تا بعدا این مشکلات پیش بیاد!

وقتی هم پیش اومد باید از راه درستش رفت😐

با این که اصلا در تاپیک آقایان اصلا نظر نمیدم  ولی حق با شماست من هم از وقتی عنوان تاپیک رو دی ...

اینجا همه انتظار دارن مردا به زنا احترام بزارن و خب این یه انتظار درسته ولی وقتی که این احترام دوطرفه باشهه

و اکثر خانومای ایرانی عقل و شعور اینو دارن که بتونن همسر مناسب خودشونو انتخاب کنن نه اینکه چشم رو هم ...

عزیزم ازدواج‌مث هندونه سربسته هس 

حالا تو هی نطق کن 

البته ک من خانواده شوهر خوبی داشتم با این چالشای مادرشوهر واینا دست وپنجه نرم نکردم 

اما اکثر خانومای ایرانی داغونن از دست شوهر و خانوادش 

هرچقد مرد مطیع زن باشه زندگی بهتر وقشنگ ترع 

چون رضایت زن هس ک خانواده شاد رو رقم میزنه

این سوال هیچ ایرادی نداره مطیع بودن همسر به معنای برده بودن نیست یعنی حرف منطقی رو از همسرسون بشنو ...

اگه همسرتون بره تو سایت مردونه تاپیک بزنه که چطور شمارو مطیع کنه و هرکسی بیاد یه نظری بشه و بینش حتی بعضی جملات به همجنساتون توهین کنه بازم همین حرفتونه؟

حرفت درسته منم با اون تاپیک موافق نیستم ولی اونا از سرناچاری و اذیتی که شوهرشون میکنی همچین تاپیکی ...

اره دیگه کسی ک شوهرش تعادل رو رعایت میکنه مرض که نداره تاپیک بزنه چطوری شوهرمو مطیع کنم 

از ناچاری زده