2777
2789
عنوان

مهاجرت به انگلیس

2267 بازدید | 18 پست

بچها خالم  پرستار و ۲۹سالشه و برخلاف میل خانواده گیر داده میخواد بره انگلیس  برای زندگی و کار شما کسی رو می‌شناسید با این شرایط رفته باشه؟راضی بود؟

مگه میشه ناراضی هم بود؟

زبان بلده؟ پول داره؟ اگه اره بذارین بره پی زندگیش 

نمیبینین شرایطو 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی چقدر بد آخه مگه مجبورن ما هم کلی حالمون بد و از الان دلتنگ میشیم

میگفته جرات نداریم به بچمون وقتی مریض میشه دارو خونگی بدیم سرخود درمان کنیم وگرنه جریمه میشیم

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 
اخی چقدر بد آخه مگه مجبورن ما هم کلی حالمون بد و از الان دلتنگ میشیم

سلام یکی از کاربرای اینجا دامپزشک هستن و انگلیس زندگی میکنن بزار ببینم میتونم پیدا کنم اسم کاربریش رو

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....