2777
2789
عنوان

نامزدم فک میکنه چشام رنگیه 😅😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5876 بازدید | 100 پست
میگه میخام بهم بزنم😂😂😂😂

خب بهش واقعیت و بگه

بگه فکدنمیکردم رابطمون جدی بشه و الکی گفتم..

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای عاشق چشاشه    

هر طوری هست بگه بهش دیگه

اولین باری که گفت عاشق چشاشه باید میگفت که لنزه 

الان علاوه بر اینکه رنگ چشاش واقعی نیست دروغگو هم ینظر میاد

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بره همون رنگ تزریق کنه

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
خو لنز بزاره همیشه . به هر حال یه تایمی پسره میره بیرون بعد لنزو دربیاره 

نمیشه 

لنز اگه تو چشمت باشه یه دفعه بخوابی لنز میره پشت چشم و خطر نابینایی داره

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

دختره خودش هم میدونه بدون لنز دیگه دوسش نداره هر چی جلوتر بره پسره راحت تر ازش دل میکنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نمیشه  لنز اگه تو چشمت باشه یه دفعه بخوابی لنز میره پشت چشم و خطر نابینایی داره

من  خیلی سال پیش شنیدم یکی با لنز سشوار کشیده لنزاش آب شدن تو چشماش نابینا شده

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

حتی تفریحی هم لنز نذاشتم که کسی بعدا تحقیرم کنه یا واسه چیزی که من نیستم دوستم داشته باشه حتی فیلترم نمیزارم😐دوستت بد خراب کرده پسره فقط واسه رنگ چشش میخوادش

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
روش نمیشه یه سال باهاش بوده همش با لنز رفته پیشش 😂

کاری به اینکه رنگ چشمش رو دروغ گفته ندارم،

ولی این پسری که اینقدر خنگ و ساده ست بعد یک سال لنز رو نتونسته تشخیص بده، آیا مورد مناسبیه برای ازدواج؟! 

من باشم به خاطر سطح هوشش روی تصمیم تجدید نظر میکنم 🤦🏻‍♀️

تا وقتی که بچشون به دنیا بیاد همش میگه کاش چشاش به تو بره😂😂

اونوقت چشم بچه که به اون نمیره همون چشمای زنش هم می‌فهمه لنزه😂😂درجا سکته میکنه

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

کاری به اینکه رنگ چشمش رو دروغ گفته ندارم،  ولی این پسری که اینقدر خنگ و ساده ست بعد یک سال لن ...

وا نود درصد پسرا لنزو تشخیص نمیدن 

مگر اینکه سری تو این جور کارها داشته باشن