2777
2789
عنوان

کلاهبرداری اینترنتی ملورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 26 پست
پلیس فتا میخوام زنگ بزنم.اما میگن خیلی نمیشه پیگیری کرد.نرفتم از بیرون مانتو نخریدم.گفتم گرونه.اینطو ...

بانک پاسارگارد برو بگو اشتباه به حسابش کارت به کارت کردی

ببین بهت شماره تلفنش و میدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک مااه

عزیزم ازش شکایت کن

تا پرونده قضایی براش تشکیل شه هرکی بگه ولش کن که طرف روز به روز پولدارتر میشه و پوروتر

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اخ گفتی منم به اینستا خیلی اعتماد دارم از رو هایلات کامنتا میشه تشخیص داد

دقیقا . ولی همونم من از لحظه ای که میخرم پیگیرم . همه اش میگم پولمو خورد.  😅😅

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دقیقا . ولی همونم من از لحظه ای که میخرم پیگیرم . همه اش میگم پولمو خورد.  😅😅

من تو ایسنتا پیج دارم عزیزم

دوست داشتی فالوم کن😘

Arzankade_arsam

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
الکی از هرجایی خرید میکنین بعدم پولاتونو میخورن هرروز دارم این تاپیکها رو میبینم منپ لباس بچگانه ...

عجب 

شهید سلیمانی در سخنرانی خطاب به ترامپ می گوید «بدانید اشهدبالله هیچ شبی نیست ما نخوابیم و به شما فکر نکنیم. به شما می‌گویم آقای ترامپ قمارباز! من به شما می‌گویم! بدان در آن جایی که فکر نمی‌کنی، ما نزدیک شما هستیم.»