2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی

451 بازدید | 5 پست

شمارو بخدا هرکی تجربه داره بیاد. من ترشحاتم خیلی زیاده و خارش دارم و درد پایین کمر. جدای اون هرماه ک پریود میشم بدنم میسوزه انگار زخمه و همون محل سوزش و خارش داره بعد خوب میشه. چندماه قبل دکتر زنان رفتم گفت عفونت داری ازیترو داد. ماه قبل دکتر پوست رفتم گفت ب تبخال تناسلی میخوره. دوباره عکسشو اینترنتی ب دکتر زنان فرستادم گفت تبخال نیست. بدنم اصلا هیچی نداره فقط جدیدا چندتا دونه جوش ریز میزنه. هرماه هم موقع پریود اینجورم. اما این ماه ترشحاتم خیلی زیاد و با خارش واژنه. دکتر اینترنتیه گفت فک کنم قارچ داری. چیکار کنم کسی رو ندارم بچمو بگیره باز برم دکتر. بچمم میبرم حموم هی میگم ازم نگیره وسواس عجیبی گرفتم هی الت بچمو چک میکنم میگم رو پام میشیته نگیره؟ 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست نترس از کجا می دونی تبخاله 

از وقتی دکنر پوست گفت وسواس فکری گرفتم. نمیدونم هی توی نت هم میخونم میگم نکنه دارم. ولی خیلی عفونت دارم پس چرا 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏