2777
2789
عنوان

بعد چن بار اقدام باردار شدین؟؟!

12560 بازدید | 72 پست

من ماه دوم بود که امروز سر موعد پریود شدم حالا مادرشوهرم همش حرف از بادراری و بچه دار شدن میزنه انگار من باردار نمیشم همش میگه بچه بیار چن روز پیش رفتن عیادت همسایه دخترش ۲ قلو باردار بوده دیروز میگه این قبلا عاشق فلانی(شوهرم)بوده امشب میگم بهش که یه پسر داره و حالا ۲قلو دختر پسر بارداره ینی چی ینی اون دخترو میگرفتی دوتا دوتا برات میاورد😪

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار💪💪💪🤣

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
من سه بار. بار سوم گرفت 

خداحفظش کنه .خداکنه منم سری بعد بگیره

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
شوهرت چی گف

شب بهش نگفت خداروشکر شاید یادش رفت ..الان مغازس ظهر ناراحت بودم بهش پیام دادم گفت تو منو داری بهش فک نکن اخرش میگیره